Známa Piešťanka to vie roztočiť aj po stovke!

Hovorí sa, že s pribúdajúcim vekom sa človek čoraz viac uvoľní a užíva si život plnými dúškami. Nuž, predstavte si, čo sa stane, keď máte 110!

Je influencerkou, ktorá „na prvú“ očarí peknou tváričkou, no hlboký dojem zanechá vďaka všetkému ostatnému. Jej „feed“ tvoria ľudia, ktorí sú dušou i srdcom oddaní secesnej kráske a stoja za unikátnym konceptom spojenia zdravia, krásy, kultúry a umenia, ktorý hotel zo siete Ensana Health Spa Hotels ponúka. Svoje vlastné „storky“ si sem príďte vytvoriť vy sami.

Hotel Thermia Palace oslávi tento rok 110. narodeniny. (Autor: Ensana Health Spa Hotels)

Bohatá história hotela Thermia Palce, ktorý stojí takmer priamo nad žriedlom vzácnej piešťanskej geotermálnej vody, sa vám bude pripomínať len honosnou secesnou architektúrou. Dynamika a energia v spojení s povestnou iskrou v oku tejto dámy v rokoch vám práve naopak pripomenie špičkové svetové hotely.

Rande s Muchovou dcérou

Pompéznou krásou Thermia Palace sa kochali maharadžovia, celebrity, štátnici i šľachtici. Stala sa miestom, kam sa vracali umelci – medzi nimi i Alfons Mucha, ktorý z vďačnosti za uzdravenie svojej dcéry vytvoril pre hotel Thermia Palce obraz na mieru. Povráva sa, že jedna z dievčin na obraze je práve jeho uzdravenou dcérou. Obraz dodnes zdobí vstup do Grand Restaurant. Je preto viac než na mieste, že pri príležitosti jubilea hotela bude odhalený i apartmán, ktorý ponesie meno umelca.

Pre tých, ktorí vedia oceniť kvalitný folklór a srdce im poskočí pri divokých ľudových tancoch a spevoch, bude ako stvorené vystúpenie najznámejšieho slovenského umeleckého súboru Lúčnica, ktorý teší nadšencov umenia a kultúry už viac ako 70 rokov. Podobne ako Thermia Palace neprestáva udivovať svojou energiou a inovatívnosťou.

Vedenia hotela vás srdečne pozýva 1. mája 2022 od 15.00 h na krájanie veľkolepej 110 metrov dlhej narodeninovej torty na Kolonádovom moste. Príďte oslavovať s nami.

Kompletný program osláv 110. narodenín päťhviezdičkového hotela Thermia Palace nájdete na stránke hotelovej siete Ensana. Tešíme sa na vás! 

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 20. mája. Tento deň Medzinárodným dňom klinických experimentov, Medzinárodným dňom stepu a Svetovým dňom masmédií. Meniny má…
  • 20.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 20. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard