Thermia Palace – dáma oslavuje ako dáma!

  • Inzercia
  • 15. apríla 2022, 00:01

Oslava nemusí automaticky znamenať následný bolehlav a trojdňovú „opicu“. 110-ročná dáma vás naučí, ako oslavovať okrúhle narodeniny na úrovni! Chcete byť toho súčasťou?

Päťhviezdičkový hotel Thermia Palace oslavuje v tomto roku 110. narodeniny. (Autor: red)

Luxusný päťhviezdičkový hotel Thermia Palace oslavuje krásne životné jubileum. Také, ktoré by mu mohol kde-kto závidieť. Pri tej príležitosti ponúka všetky svoje exkluzívne služby vychýrené ďaleko za hranicami Slovenska aj s narodeninovým programom navyše.

Personifikácia je na mieste

Pripisovať hotelu ľudské vlastnosti sa môže zdať „na prvú“ trocha zvláštne, avšak pri luxusnom secesnom hoteli Thermia Palace to vôbec nie je nemiestne. Piešťanský Kúpeľný ostrov razil dlhú cestu, počas ktorej z bahenných jám prikrytých vetvami vznikla svetoznáma kúpeľná destinácia. Jamy v minulosti lemovali rieku Váh a ľudia v nich vďaka vzácnym geotermálnym prameňom nachádzali stratené zdravie. Dopyt po prírodnej liečbe pohybového aparátu stúpal a to ako príležitosť zbadal podnikateľ Ľudovít Winter. Rýchlo pochopil, že bez ubytovacích kapacít miesto nemá šancu pojať nápor ľudí. Počas jeho pôsobenia bol v Piešťanoch vybudovaný Kursalon, Františkove kúpele, Pro Patria, ako aj spomínaná dáma oslavujúca v tomto roku svoje 110. narodeniny – Thermia Palace.

V prípade skvostu Kúpeľného ostrova stojaceho priamo nad žriedlom termálnej minerálnej vody je vek naozaj len číslo. To pochopí každý hosť, ktorý prijme privítanie jej liečivej náruče cestou po červenom koberci. Thermia Palace totiž nie je žiadna vetchá starena. Je to mladica so štýlom, ktorý jej môžu závidieť mnohé oveľa mladšie dámy. Svoju povesť si dostojí aj pri príležitosti osláv svojich narodenín.

Vedenie hotela vás srdečne pozýva 1. mája 2022 od 15.00 h na krájanie veľkolepej 110 metrov dlhej narodeninovej torty na Kolonádovom moste. Príďte oslavovať s nami.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 10. mája. Tento deň je Svetovým dňom pohybu ku zdraviu. Meniny má Viktória.
  • 10.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Plánovaná už raz odkladaná udalosť Natrime si svoje mesto sa v sobotu 4. mája uskutočnila v dopoludňajších hodinách. Iniciatíva vznikla…
  • 10.05.2024, 00:01
  • Piešťany / Spravodajstvo
Dnes je štvrtok 9. mája. Tento deň je Dňom Európy a Európskym dňom opery. Meniny má Roland.
  • 09.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 10. mája 2024
Meniny má Viktória, zajtra Blažena