Pri kontrole podnikov našli policajti v Piešťanoch opitých mladistvých

  • Krimi / Piešťanský týždeň / Mladí dnes / Spravodajstvo
  • 12. apríla 2022, 09:18

Rovnaká kontrola zameraná na alkohol a drogy dopadla oveľa lepšie v Hlohovci, tam pri poháriku sedeli len dospelí.


Ilustračné foto: archív red

Po nedávnej kontrole zameranej na požívanie alkoholu a drog mladistvými v Trnave sa policajti zamerali na Piešťany a Hlohovec. V Piešťanoch skontrolovali dva podniky, dychovými skúškami zistili alkohol u šiestich osôb, ktoré mali menej ako 18 rokov. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová, prvenstvo patrí 17-ročnému mladíkovi, ktorý nafúkal 1,73 promile. O niečo menej, 1,65 promile, nafúkala 16-ročná dievčina.

„Policajti všetky prípady opitých detí na mieste zadokumentovali a spisy v najbližších dňoch postúpime na ďalšie konanie obci, v ktorej majú trvalé bydlisko. Mladiství budú v sprievode svojich rodičov riešení za pitie alkoholu,“ dodala Antalová. Vo veci bude konať aj príslušný odbor sociálno-právnej ochrany a sociálnej kurately úradu práce, sociálnych vecí a rodiny.

Podobná policajná akcia prebehla v piatok večer aj v Hlohovci, kde policajti skontrolovali viacero podnikov. Pri kontrole nezistili žiadne porušenie zákona a pri poháriku našli len dospelé osoby.

Polícia bude v rámci celého Trnavského kraja podľa Antalovej v podobných kontrolách pokračovať.

sita

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav