Studenková i Fialová v Dome umenia

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 3. apríla 2022, 09:21

Herecké umenie Zdeny Studenkovej, Zuzany Fialovej a Romana Poláčika, ktorého alternujte Juraj Loj, si vychutnáte v Dome umenia Piešťany v pondelok 4. apríla o 19.00 h. Brilantná divadelná komédia Donalda Churchilla mala premiéru minulý rok v októbri, no odvtedy ju pre pandemické opatrenia nemohli hrať. V náhradnom termíne však prichádza teraz aj do Piešťan.

Brilantná komédia prichádza na pódium Domu umenia už v pondelok 4. apríla. (Autor: archív DUP)

Donald Churchill, autor hry Zahráte mi manžela? alebo maliar izieb, je v Anglicku veľmi populárny a často hraný. Je autorom komédií, ktoré si kladú jediný cieľ, pobaviť a rozosmiať diváka. V tejto komédii rozvíja situáciu klasického ľúbostného trojuholníka. Pár, pristihnutý pri obojstrannej manželskej nevere, čelí pomste ohrdnutej manželky. Akým spôsobom tejto pomste dokáže vzdorovať hlavná ženská hrdinka hry a akú úlohu v tom zohrá maliar, náhodne prítomný v byte z titulu svojho remesla, o tom s neobyčajným vtipom rozpráva táto hra.

Podujatie sa malo v Piešťanoch uskutočniť 13. decembra 2021. Vstupenky zakúpené na pôvodný termín zostávajú v platnosti. Ak si lístky v cene 17 eur plánujete zakúpiť, môžete tak urobiť v pokladni Domu umenia, v sieti Ticketportal alebo si ich rezervovať na portáli www.navstevnik.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela