Čo všetko si viem v domácnosti dať vyrobiť zo skla?

  • Inzercia
  • 3. apríla 2022, 08:00

Hľadáte inšpirácie ako si ozvláštniť váš domov? Viete, že sklo dokáže priniesť do vášho domova moderný vzhľad a eleganciu? Vo vašom novom domove si môžete dať vyrobiť naozaj veľmi veľa vecí zo skla. Poďme sa pozrieť na niektoré z nich.

Sprchové kúty

Sprchové kúty sa v rámci zariaďovania domu dávajú asi najčastejšie vyrábať. Poslednej dobe sa tešia veľmi veľkej popularite. Väčšina domácnosti si dáva robiť sprchové kúty na mieru. Vďaka tomu sú presne prispôsobené pre ich priestor a vytvárajú naozaj elegantné miesto v kúpeľni. 

Ak sa bojíte, že budete musieť neustále čistiť sprchový kút od vodného kameňa, máme pre vás dobrú správu. Niektoré sprchové kúty sa vyrábajú zo skla s Timeless úpravou. Vďaka nej sa urýchľuje stekanie vody zo skla a znižuje sa tak usádzanie vodného kameňa.

Zásteny do kuchyne

Ako zástenu do kuchyne máte na výber naozaj veľmi veľa možností v rôznych materiáloch. Častokrát sa využívajú kuchynské zásteny. Aké sú teda výhody zásteny do kuchyne zo skla?
       – budete mať moderný vzhľad kuchyne (sklo dokáže priniesť eleganciu do celého priestoru)

  • môžete si dizajn prispôsobiť svojim predstavám. Veľakrát sa dá spraviť grafická potlač a zástenu originálnym spôsobom ozvláštniť.
  • údržba zásteny nie je až taká náročná v porovnaní s inými materiálmi. Nemáte tu špáry, ale súvislú hladkú plochu, ktorú v prípade nečistôt ľahko umyjete. 

Sklenené dvere a steny

Dvere nemusíte mať len drevené alebo plastové. Moderný vzhľad domácnosti sa dá dosiahnuť práve sklenenými stenami a dverami. Tie dokážu skvelo presvetliť vaše priestory a celej domácnosti pridajú eleganciu.

Pochôdzne sklo

Rozmýšľate ako si ozvláštniť svoju domácnosť? Môžete na to využiť pochôdzne sklo. Vášmu priestoru dodá šmrnc a zároveň presvetlí priestor. Podlaha je vyrobená z troch vrstiev kaleného skla kvôli bezpečnosti. Navyše jednotlivé vrstvy skla obsahujú ešte vrstvy bezpečnostnej fólie, aby bola bezpečnosť a odolnosť ešte vyššia. 

Najčaštejšie sa pochôdzne sklo využíva pri schodových nášľapoch.

Sklenené zábradlie

Môžete ho použiť v interiéri, či exteriéri. Aj sklenené zábradlia spravia z vášho domova elegantné a moderné miesto. Okrem toho, že priestor presvetlia, tak ho môžu aj opticky zväčšiť. V interiéri sa najčastejšie používa v rámci schodísk, v exteriéri ako zábradlie na terase alebo balkóne.  Sklenené zábradlia sa vyrábajú väčšinou na mieru a na výber máte množstvo farebných prevedení. Prípadne môžete ostať aj u čírej klasike.

0 Shares

Najnovšie správy

Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 29. apríla 2024
Meniny má Lea, zajtra Anastázia