Túžite po skvelej káve aj doma? Vôbec to nemusí byť problém

  • Inzercia
  • 19. marca 2022, 08:00

Každý pravý milovník kávy má určite svoju obľúbenú kaviareň z tých, ktoré sa nachádzajú v okolí jeho bydliska, či práce. Kávičkári predsa potrebujú miesto, kde si budú môcť vždy vychutnať kávu tej najvyššej kvality.

(Autor: gpointstudio / Shutterstock.com)

Spoľahlivý kávovar vám dokáže spríjemniť každé ráno

A čo takto mať možnosť vychutnať si skvelú kávu aj doma? Nie je to vôbec ťažké a nemusíte byť ani skúsený barista. Stačí, ak si zaobstaráte automatický kávovar Miele. Spotrebiče tejto nemeckej značky sú legendárne svojou kvalitou a dlhoročnou spoľahlivosťou a ich kávovary nie sú výnimkou.

Či už si vyberiete voľne stojaci alebo vstavaný kávovar, získate špičkový prístroj na prípravu lahodnej kávy, ktorá bude smelo konkurovať tej z vašej obľúbenej kaviarne. S jednou podstatnou výhodou: budete si ju môcť pripraviť kedykoľvek na ňu dostanete chuť a vychutnať si ju aj z pohodlia vlastného gauča.

Bez problémov si pripravíte intenzívne espresso, lahodné cappuccino alebo dokonalé latté. Možností však máte oveľa viac. Ani starostlivosť o kávovar nebude náročná. Prístup k odnímateľnej nádobe na vodu, odkvapkávacej miske a nádob na odpad je bezproblémový. Mnohé z komponentov sú naviac umývateľné v umývačke riadu.

Aj na Slovensku už vieme, čo je to skvelá káva

Samotný kávovar však pochopiteľne nestačí. Aby ste si aj doma vychutnali kávu ako z kaviarne, potrebujete výberovú kávu. Našťastie, nie je problém takú kúpiť. Aj keď nie sme takou kávovou „veľmocou“ ako napríklad Taliansko, rozhodne sme v posledných rokoch urobili obrovský posun vpred.

A tak aj na Slovensku už existujú pražiarne kávy, ktoré ponúkajú kávu tej najvyššej kvality, ktorá sa nestratí ani v Európe. Rozhodne tak nemusíte skvelú kávu pre váš kávovar zháňať niekde v zahraničí, nájdete ju aj u nás.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 7. mája 2024
Meniny má Monika, zajtra Ingrida