Putinovi kolaboranti

Celý slobodný svet s napätím sleduje udalosti u našich východných susedov. Ukrajinci odolávajú obrovskej presile vojsk svojho imperialistického suseda, ktorý svoju zlovôľu prišiel do ich krajiny presadzovať tankami a bojovými lietadlami.

Hrdinská Ukrajina krváca a naši zbabelí kolaboranti lamentujú, že im doma bude chýbať Putinova ropa a uránové palivo. (Autor: FB MF SR)

Kým ešte pred časom bol internetový a politický priestor zamorený proputinovskou propagandou a pomýlenými panslavistickými fanúšikmi, najnovšie sa scéna Putinovho fanklubu začína výrazne scvrkávať. A do oči bijúce obracanie kabátov podľa celospoločenských nálad priam názorne predviedla strana HLAS.

Pellegriniho družina vyhodnotila, že politika na spôsob prietokového ohrievača nálad panslavistického „vlastenectva“ v konfrontácii s útokom Rusov na Ukrajinu prestáva v spoločnosti fungovať, a z tejto témy zutekala.

A tak najviditeľnejšia politická sila, ktorá naďalej zrádza slovenské záujmy a kolaboruje s Putinovým zločineckým režimom, je Kotlebova ĽSNS a ich klon Uhríkova a Mazurekova Republika. Nie, toto nie sú strany, ktoré hája slovenské záujmy, ako podvodne o sebe tvrdia. Sú presne tým, čím boli počas slovenského štátu ich vzory, ku ktorým s obdivom vzhliadajú. Sú to kolaboranti, rovnako ako nimi boli slovenskí fašistickí gardisti.

V súčasnosti už nik nepochybuje o tom, že Putin sa správa ako Hitler. Obaja ťahali svet za nos rétorikou o mieri. Obaja rovnako klamali, že chcú diplomatické riešenia. Obaja fabulovali, že sú ohrozovaní. Obaja si nárokovali územie susedov. A obaja sa zákerne na vojnu pripravovali.

A rovnako, ako mal vtedy Hitler svojich slovenských kolaborantov v podobe Hlinkových gardistov, má dnes na Slovensku svojich protislovenských kolaborantov Putin najmä v podobe strán Republika a ĽSNS. Ale rád by som našich neonacistov upozornil, aby Putina, ktorého vyjadrenia tak radi citujú, naozaj pozorne počúvali.

Vo svojom príhovore k ruskému národu pred začiatkom zločinného útoku mimo iného ako dôvody svojej agresie spomenul denacifikáciu Ukrajiny. A u tohto vyjadrenia by mali Mazurek, Kotleba, Uhrík a ich prisluhovači výrazne spozornieť, lebo Putinov výrok sa ich bezprostredne týka.

A keď si už slobodný svet založený na princípoch liberálnej demokracie s novodobými nacistami nevie rady, Putin im jasne odkázal, čo sa s nimi stane, ak sa ruská imperialistická armáda nezastaví v Ubli. Bez ochranného krídla liberálnych hodnôt slobody názoru by ich totiž v rámci Putinovej denacifikácie zrejme čakala trestanecká exkurzia až za Ural.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
pondelok, 29. apríla 2024
Meniny má Lea, zajtra Anastázia