Aj cez Piešťany presuny vojenskej techniky

  • Kraj / Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 22. februára 2022, 08:13

Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 21. do 27. februára 2022 je cez územie SR plánovaných dvadsaťosem cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.


ilusttr. obrazok (Autor: MO SR)

V období od 21. do 27. februára 2022 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska, a to na trasách Dubnica nad Váhom – Martin, Prešov – Michalovce, Sliač – Moldava nad Bodvou, Michalovce – Lešť, Prešov – Trebišov, Poprad – Martin a späť, Trebišov – Poprad, Močiar – Martin a späť, Mierovo – Sliač, Poprad – Nemšová a späť, Sliač – Zvolen, Zvolen – Mierovo, Poprad – Prešov, Piešťany – Prešov, Nitra – Piešťany, Prešov – Nitra, Banská Bystrica – Prešov a späť, Levice – Zemianske Kostoľany a späť, Trenčín – Zemianske Kostoľany a späť, Kuchyňa – Zemianske Kostoľany a späť a tiež v rámci Trebišova.

Uskutočńujú sa aj železničné presuny techniky OS SR na trasách Levice – Sása-Pliešovce a Zemianske Kostoľany – Kuchyňa.

Táto informácia je komerčným oznámením a je odvysielaná v znení dodanom klientom bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 15. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom odporcov vojenskej služby, Svetovým dňom atletiky, Svetovým dňom rodiny a…
  • 15.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 15. mája 2024
Meniny má Žofia, zajtra Svetozár