V Dome umenia predpremiéra evitovky

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany
  • 13. februára 2022, 16:26

Valentínsku predpremiéru očakávaného filmu s názvom V lete ti poviem, ako sa mám, ktorý je nakrútený podľa scenára Evity Twardzik, si budete môcť pozrieť aj v piešťanskom Dome umenia. Predpremiéra sa uskutoční v pondelok 14. februára o 18.00 h, premiéra v rovnakom čase vo štvrtok 17. februára.

Komédiu V lete ti poviem, ako sa mám uvedú už na Valentína. (Autor: Nunez NFE)

Tretí sfilmovaný príbeh podľa knižnej predlohy z pera Evity Twardzik prináša spleť vzťahov, reálnych a zároveň vtipných situácií. V lete ti poviem, ako sa mám ukazuje momenty, ktoré tvorí sám život. Film je o priateľoch – ich snaženie smeruje k jedinému cieľu, a to byť šťastný.

Komédia na motívy bestselleru mapuje životy partie štyridsiatnikov, ktorí sa kamarátia od detstva a dodnes sa stretávajú už spolu so svojimi rodinami. Po rokoch sa však začínajú objavovať tajomstvá, ktoré ich životy navždy zmenia.

Vo filme hrajú Tereza Kostková, Petra Vajdová, Soňa Norisová, Dominika Morávková, Anna Šišková, Simona Babčáková, Dana Rogoz, Andreea Vasile, Marián Miezga, Ján Koleník, Ondřej Sokol a ďalší. Titulnú skladbu V lete… nahrala skupina IMT Smile. Film má 111 minút a je so slovenským dabingom. Vstupenky si kúpite za päť eur v pokladni Domu umenia alebo rezervujete prostredníctvom webstránky navstevnik.sk. Podujatie sa koná v režime OP.

0 Shares

Najnovšie správy

Na Dominovej ceste v obci Banka prebiehala v nedeľu 26. mája záchranná akcia. O život išlo veľkému bielemu psovi, ktorého…
  • 31.05.2024, 00:01
  • Spravodajstvo
Dnes je sobota 1. júna. Tento deň je Medzinárodným dňom detí a Dňom za správne rozhodnutie. Vo Vrbovom sa v…
  • 01.06.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 2. júna 2024
Meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína