Šetríme s Kaufino

  • Inzercia
  • 12. februára 2022, 10:00

Internetový portál Kaufino vám prináša jedinečnú možnosť ako šetriť pri online nákupoch, ale aj pri tých v kamenných predajniach rozličných hypermarketov a supermarketov. Okrem skvelej ponuky zľavových kupónov a kódov vám prináša aj letáky v online podobe, vďaka čomu vám neunikne už žiadna skvelá zľava, či akcia.

Online letáky sú hudbou budúcnosti

Ak boli online letáky pre vás doteraz hudbou budúcnosti, dnes už tomu tak byť nemusí. Mnohé reťazce prestali s doručovaním svojich letákov do schránok a zamerali sa na online propagáciu letákov. Jedným z hlavných dôvodov bolo určite aj obrovské množstvo ušetreného papiera a financií, ktoré sa vynakladali na tlač. Buďte aj vy viac ekologickí a prezerajte si letáky z vašich obľúbených obchodov online. Je tu pre vás portál Kaufino, ktorý vám ich prináša všetky na jednom mieste a absolútne bezplatne.

Najznámejšie supermarkety a aj menšie obchody

Na webovej stránke Kaufino.com nájdete okrem letákov tých najväčších obchodov ako Lidl, Tesco Kaufland aj rôzne obchody iné obchody. Veľmi populárny je akčný leták Jysk, ktorý prináša vždy všetky aktuálne zľavy a zákazníkom dokáže ušetriť stovky eur. Prezrite si aj vy akčný leták Jysk na Kaufino a zistite, ako môžete ušetriť!

Široká ponuka letákov

Určite máte viacero svojich obľúbených obchodov, kde pravidelne nakupujete. Na Kaufino nájdete mimoriadne širokú ponuku letákov, kde sa určite nachádzajú aj vaše najobľúbenejšie. Nakupujete v nich pravidelene, nepravidelne, či každý deň? Nakupujte lacnejšie vďaka Kaufino. Je to jednoduché a absolútne zadarmo.

Okrem letákov aj super zľavové kupóny a kódy

Na Kaufino nájdete okrem letákov v online podobe aj skvelé zľavové kódy a kupóny, ktoré vám ešte zvýšia šancu ušetriť pri každej ďalšej objednávke. Tie najlepšie kupóny v kombinácii s aktuálnymi letákmi sú totiž to najlepšie kombo, ktoré na šetrenie môžete mať!

Doplnky do auta aj do domácnosti

Na Kaufino nájdete naozaj všetko! Hľadáte nové doplnky do domácnosti, či do auta? Prezrite si akčný leták Pepco a zistite, ako lacno dokážete všetko nakúpiť. Online akčný leták Pepco je úplne zdarma k dispozícii na Kaufino.com. Nepatrí Pepco medzi vaše obľúbené obchody? Nevadí! Na Kaufino nájdete desiatky ďalších prehľadne rozdelenýc do kategórií. Vyhľadávajte napríklad kategóriu bývanie a záhrada a zaručene si vyberiete vás obľúbený internetový alebo kamenný obchod. Vyskúšajte aj iné kategórie ako hypermarkety a supermarkety, či vyhľadávajte obchody s oblečením. Kaufino splní všetky vaše požiadavky.

Šetriť s Kaufino sa oplatí

Šetrite eurá vo vašej peňaženke vďaka Kaufino. Aktuálne a akčné letáky plné zliav, zľavové kódy a zľavové kupóny z top obchodov a ešte omnoho viac. Navyše absolútne bezplatne a k dispozícii prakticky kedykoľvek. Nezáležií na tom, čo hľadáte. Na Kaufino nájdete takmer všetko výhodnejšie!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína