Pánske tepláky v moderných štylizáciách

  • Inzercia
  • 2. februára 2022, 13:50

Pýtate sa sami seba, či môžu byť pánske tepláky outfitom? Ponáhľame sa s odpoveďou: samozrejme! Pripravili sme pre Vás pár tipov, ako si skladať módne pohodlné štylizácie s použitím teplákov a akcie v predajni Ozonee Vám umožnia poskladať si módny outfit za skvelú cenu!

(Autor: unsplash.com)

Oblečte sa moderne a originálne

V poslednom čase trávime oveľa viac času doma – nečudo, že len málokedy sa nám chce rozísť s pohodlnými, mäkkými a voľnými teplákmi. V dôsledku toho sa výrazne zvýšila tolerancia na štýl pánskej mikiny. V klasických teplákoch môžete ísť s kamarátmi do baru, na prechádzku, výlet alebo aj do kancelárie. Tento trend sa nám veľmi páči!

Štýlové teplákové štylizácie: 100% tepláky

Je pohodlie pre Vás najdôležitejšie? Celkový teplakový vzhľad určite oceníte. Kombinácia nohavíc a mikiny v rovnakých alebo podobných farbách vyzerá skvele nielen keď trávite čas doma. Takáto supermódna súprava bude dobrá na prechádzku alebo voľný víkend s priateľmi. Bez ohľadu na to, kde sa v ňom ukážete, okamžite dáte ostatným vedieť, že viete, čo sa v trendoch deje.

Ležérny vzhľad s teplákmi

Jednofarebná tepláková súprava nie je pre Vás? Siahnite po mikine v inej farbe. Mikina na zips alebo s kapucňou bude k teplákom vyzerať lepšie ako dobre. Super budú podobné farby, skôr neutrálne – samozrejme, vybrať si môžete aj dva úplne odlišné odtiene, no potom outfit balansuje na hranici gýča: rozhodne sa nehodí na všetky príležitosti. Na vrch si môžete vybrať aj bundu. Najlepšia a najmódnejšia bude bomber bunda, džínsová alebo aj kožená bunda. Na chladnejšie dni zvoľte teplú páperovú bundu. Bojíte sa, že sa Vám dostane prílišnej pozornosti? Kľud, svet patrí odvážnym!

Pánske tepláky a košeľa? Prečo nie!

Nikto nepovedal, že tepláky sú len športový styling. Obyčajné, jednofarebné voľné nohavice môžete úspešne skombinovať s polokošeľou, alebo aj voľnou, napríklad ľanovou. Takýto styling sa bude hodiť aj do kancelárie, budete vyzerať štýlovo a určite sa budete cítiť pohodlne. Dobrým nápadom je riflová košeľa, túto sezónu veľmi obľúbená a navrch sú aj kárované flanelové košele, ktoré – ako potvrdzujeme – vyzerajú skvele v súprave s teplákmi. Jedno je isté: ak sa takto oblečiete, ukážete, že viete vykonať najrôznejšie a zároveň originálne štylizácie.

Módne doplnky pre teplákovú štylizáciu

Styling je hotový, ale to nie je všetko. Teraz je čas na čerešničku na torte – zladené doplnky. Čo sa topánok týka, ležérne teplákové súpravy sa nebudú hodiť k elegantným oblekovým topánkam: vyberte si svoju obľúbenú športovú obuv, ktorú nosíte každý deň. Siahnuť môžete aj po teniskách a v teplejších dňoch: po sandáloch či šľapkách. Pánske teplákyv tlmenej farbe ladia prakticky ku všetkému – vyberte si sami, v čom sa budete cítiť najlepšie!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína