Vylepšiť auto sa dá aj drobnosťami, či skrytými úpravami

  • Inzercia
  • 30. januára 2022, 17:00

Existuje vôbec nejaký automobilový nadšenec, ktorý by na otázku, čo by zmenil na svojom aute, odpovedal, že nič? Len ťažko by sa taký hľadal. Vždy sa totižto nájde niečo, čo by sa na aute dalo zmeniť, či upraviť.

(Autor: Twinsterphoto / Shutterstock.com)

Gumová vanička do kufra je oveľa praktickejšia ako si možno myslíte

Nemyslíme tým teraz nejaké divoké tuningové kreácie. Môžu to byť aj úplné detaily ako napríklad praktická gumová vanička do kufra. Možno si poviete, je tam toho, veď to nie je nič extra. Áno, gumová vanička do kufra nie je žiadna vzácnosť, ale aj tak sa nájde dosť vodičov, ktorý ju vo svojom aute nemajú.

A pritom ide o veľmi praktickú vec. Chráni totižto priestor kufra pred znečistením. A keď sa vám podarí znečistiť gumenú vaničku, jej čistenie ani nemôže byť jednoduchšie. Rovnako tak dokáže kufor vášho auta ochrániť pred mechanickým poškodením.

Oceníte aj vyvýšený okraj vaničky, ktorý v prípade, že sa vám v kufri niečo rozleje, zabráni, aby sa tekutina dostala na pôvodný interiérový koberec. A určite potešia aj protišmykové prvky, ktoré redukujú pohyb vecí v kufri.

Zlepšite dynamiku svojho vozidla bez toho, aby ste robili nezvratné úpravy

Ak vás však zaujíma skutočný tuning a nie len nejaké doplnkové vybavenie, taktiež je možné výrazne upraviť vaše auto bez toho, aby to na prvý pohľad bolo vidno. Áno ako určite správne tušíte, na mysli máme účinný chiptuning. Asi neexistuje efektívnejší spôsob, ako vylepšiť parametre vášho auta.

A naviac sa takáto úprava dá úplne jednoducho vrátiť späť vymenením upraveného čipu za originálny. Novšie autá sa dokonca dajú „načipovať“ aj bez toho, aby bol originálny čip vybratý z riadiacej jednotky. Takže, ak by ste aj chceli v budúcnosti auto napríklad predať a záujemca oň by z akéhokoľvek dôvodu uprednostňoval pôvodný stav, túto jeho požiadavku dokážete splniť úplne bez problémov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana