Ako vytvoriť trendy outfity s pánskymi a dámskymi mikinami?

  • Inzercia
  • 27. januára 2022, 17:43

Mikiny, kúsky v šatníku každého z nás, ktoré jednoducho milujeme. Či už je nám zima a chceme sa zohriať, alebo len hľadáme niečo, čím môžeme ozvláštniť nás outfit, mikina je skvelou voľbou. Občas však môže byť náročné vytvoriť outfit, ktorý je skutočne trendy. Poradíme vám, ako na to.

Ako vytvoriť trendy outfity s pánskymi a dámskymi mikinami? (Autor: Freepik.com)

Spôsob, akým sa mikiny nosia, sa rokmi zmenil. V súčasnosti je na trhu obrovské množstvo mikín rôznych druhov. Všestrannosť tohto odevu sa tak, aspoň pokiaľ ide o osobný štýl, rozšírila.

Mikina ako šik styling pre dámy

Nadrozmerné mikiny sú tým najlepším riešením, keď sa cítite neformálne alebo si len potrebujete niečo rýchlo obliecť. Tento uvoľnený pouličný štýl je ideálny pre každú sezónu, bez ohľadu na pohlavie a počasie.

Dámy budú pôsobiť v oversized mikinách pohodlne a šik. Môžete ich nosiť napríklad ako šaty, čo vytvára príťažlivý streetwear look. Nič nepokazíte ani v kombinácii s denimom. Džínsy sú vždy solídnou voľbou, bez ohľadu na strih, ktorý si vyberiete. Denim poslúži ako doplnok k oversize mikine a zároveň zvýrazní vašu postavu. Pridajte mu textúru spárovaním s roztrhanými alebo vypratými džínsami. Športový vzhľad môžete oživiť aj legínami alebo nohavicami na jogu. Vypasované legíny sa skvele hodia ku každej oversized mikine. Ak chcete byť kreatívne, skúste experimentovať s výraznými farebnými nohavicami alebo nohavicami s potlačou, a dodajte svojmu outfitu trochu osobitosti. Navrch si môžete prehodiť džínsovú bundu, alebo bomber. Pokiaľ ešte stále hľadáte svoj jedinečný kúsok, pozrite si dámske mikiny na answear.sk.

Answear

Dámy, buďte drzé

Nezabúdajte ani na výber vhodnej obuvi. Dodajte vášmu outfitu nádych drzosti. Spojte mikinu, ktorá si oblečiete ako šaty, s čižmami po stehná, a dajte svetu vedieť, že ste pripravená zvládnuť deň po svojom. K mikinám sa samozrejme hodia aj tenisky alebo plátenné topánky. Dodajú vám sebavedomý a uvoľnený vzhľad. Keď máte na sebe obyčajnú mikinu, vyberte si farebné topánky, ktoré váš outfit zvýraznia.

Aj muži v mikine môžu byť trendy

Pánske mikiny sú skvelou voľbou aj pre pánov. Muži v nej pôsobia sexy a v správnej kombinácii dokáže mikinový outfit pánom ubrať aj niekoľko rokov. Skombinujte napríklad oversized mikinu so slim-fit nohavicami. Dodá vám to šmrnc, vďaka ktorému budete vyzerať lepšie, a zároveň zostanete celý deň uvoľnený, či už idete na prechádzku, do práce, alebo na drink s priateľmi. Pre trendový vzhľad si k svoju outfitu dolaďte tenisky. Praktické a pritom štýlové. Ideálny outfit pre pánov, ktorí sú akční a pritom sa radi cítia pohodlne. Džínsy a oversized mikiny sú kombinácia stará ako čas. Roztrhané, tmavé, svetlé – vlastne akékoľvek džínsy sa k mikinám skvele hodia.

Oblečte si oversized mikinu s bundou a dosiahnete uhladený street look. Pokiaľ necháte vašu mikinu spod saka mierne vytŕčať, oživíte svoj outfit tým, že mu dodáte farebný nádych. V lete sa zase nebojte kombinácie mikiny, šortiek a šľapiek. Získate tak príťažlivý look austrálskeho surfera. Táto kombinácia sa skvelo hodí na posedenie pri táboráku alebo na večernú prechádzku po promenáde.

Experimentujte

Pri budovaní vzhľadu sú mikiny nedocenenou položkou na experimentovanie. Ich všestrannosť umožňuje slobodu pre zachovanie vášho pohodlia a preferencii. Mikinu môžete jednoducho skombinovať tak, aby pôsobila ako kombinácia neformálneho, profesionálneho a pohodlného štýlu.

Pokiaľ hľadáte skvelé ležérne oblečenie a mikiny, ktoré sú vhodné na prechádzky po meste ale aj do práce, stavte na jednoduchú grafiku a klasické farby. V súčasnosti existujú mikiny rôznych okázalých strihov na rôzne druhy zapínania. Nakombinovať môžete napríklad kúsky značky Karl Lagerfeld, ktorá vám dovolí obliecť sa štýlovo. Klasická kombinácia džínsov, mikiny a ikonickej bielej košele totiž nikdy nevyjde z módy.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav