Horoskop 2022: Raci, investujte, panny, čakajte zásnuby

  • Kultúra a spoločnosť
  • 1. januára 2022, 00:01

Ako bude vyzerať rok 2022 podľa astrológie? Bude sa vaša kariéra vyvíjať dobrým smerom alebo sa máte pripraviť na zmenu práce? A čo rodinné vzťahy? Bude to doma fungovať? Odpovede vám môže dať veľký horoskop na rok 2022.

pixabay.com

Baran 21. 3. – 20. 4.

Vzťahy: Baran si v roku 2022 užije dobrý milostný život. Očakávajú sa romantické gestá od partnerov. Slobodní tento rok môžu vstúpiť do manželského zväzku. V partnerstve môže nastať niekoľko konfliktov a konfrontácií, ale vzájomná dobrá vôľa a porozumenie vyrieši všetky menšie alebo väčšie krízy. Na začiatku roka bude v rodine vládnuť pokojná a príjemná atmosféra. Baran môže inklinovať k duchovným a charitatívnym aktivitám a cítiť sa uvoľnenejšie.

Kariéra: Najpriaznivejšie obdobie na aktívnu činnosť a prijímanie dôležitých rozhodnutí je od polovice mája do októbra. Mesiac november a december spomalí pracovnú energiu. Môžu nastať problémy, keď ich sklamú ich nespoľahliví partneri, začnú personálne či finančné problémy. Neodporúča sa v týchto mesiacoch brať si žiadne pôžičky, investovať peniaze, mať veľké výdavky alebo podpisovať dôležité zmluvy.

Financie: Baran si udrží finančnú stabilitu počas celého roka. Predpokladané sú veľké a často zbytočné výdavky, avšak v mesiaci apríl sú tiež možné neočakávané zisky. Peniaze prídu ľahko, vhodné je rozumne ich investovať.

Býk 21. 4. – 21. 5.

Vzťahy: Býci získajú v roku 2022 bezvýhradnú podporu partnera, ktorý bude pre nich veľkým povzbudením k napredovaniu v živote a dodá im pocit sebavedomia. V milostnom živote prichádza šťastné obdobie, a to najmä uprostred roka. Je ale vhodné uistiť sa, či býk nevyvoláva žiadny zbytočný konflikt alebo nezhodu. Rodina sa môže v tomto roku rozšíriť o nového člena. Čaká ich aj cestovanie na vzdialené miesta z rodinných dôvodov, čo bude mať za následok zlepšenie vzťahov.

Kariéra: Býkov čaká v prvej polovici roka skvelé obdobie. Tí, ktorí si hľadajú prácu, sa konečne usadia. Treba si však dať pozor na finančné podvody a neveriť všetkému, čo sa hovorí.

Financie: Horoskop býka naznačuje uspokojivý finančný rok. V priebehu roka bude možné vidieť priaznivý rast svojho majetku. Obdobie polovice roku 2022 je dobré pre dlhodobé investície a realizáciu finančných plánov, čo až do polovice septembra môže pozdvihnúť býkovu finančnú situáciu.

Blíženci 22. 5. – 21. 6.

Vzťahy: Začiatkom roka bude Jupiter blížencov emocionálne stimulovať a prejavia veľa nadšenia v láske. Tí, ktorí sa chcú opäť zblížiť so svojimi partnermi, si užijú zlepšenie v ľúbostnom živote. Dobrá správa čaká aj na slobodných blížencov, pretože tí budú mať v roku 2022 šancu stretnúť pravú lásku. Blíženci budú mať dosť času venovať sa svojej rodine, čo povedie k šťastnej atmosfére.

Kariéra: V tejto oblasti čaká blížencov zmiešaná budúcnosť. Budú musieť tvrdo pracovať, aby dosiahli úspech, a môžu tiež čeliť určitým prekážkam spôsobeným konkurentmi. Zároveň bude vedenie apelovať na zvýšenie kvality práce.

Financie: Jupiter blížencom pomôže v raste financií, no budú sa musieť trochu posnažiť pre Saturn v ôsmom dome. Peniaze, ktoré blíženci nedostali z predchádzajúceho zamestnania, dostanú nečakane počas októbra a novembra.

Rak 22. 6. – 22. 7.

Vzťahy: V láske môžu raci očakávať priaznivé výsledky v prvom štvrťroku. Medzi rakom a jeho partnerom bude láska a rešpekt. Tí, ktorí sú momentálne single, sa môžu v druhej polovici roka zaľúbiť a začať vzťah. Spoločenský a romantický život Raka s najväčšou pravdepodobnosťou ovládne silná vášeň, no aj v každodennom živote bude živší ako kedykoľvek predtým. V rodine zavládne prostredie pokoja a harmónia, a to vďaka spojeniu Jupitera a Saturna v štvrtom dome. V druhom polroku budú menšie starosti s deťmi.

Kariéra: Napriek starostiam v iných sférach sa v kariérnej oblasti očakáva stabilita, vyššia produktivita práce a dobré vzťahy s vedením. Existujú určité kariérne príležitosti, ktoré by sa mohli objaviť v polovici roka. Pred vykonaním zmeny by mali raci zvážiť pozitívne aj negatívne stránky.

Financie: Rok 2022 sľubuje z ekonomického hľadiska priaznivý čas. Rak by mal pracovať na zlepšení svojej finančnej situácie, je vhodný čas na veľkú investíciu.

Lev 23. 7. – 23. 8.

Vzťahy: Konflikty medzi levom a partnerom sa môžu vyskytnúť v mesiacoch január a február. Návrhy na sobáš sa uskutočnia až po apríli. V roku 2022 môže lev u partnera očakávať lepšie porozumenie. Vyskytnú sa menšie konflikty a rozdiely v názoroch, ale nijako zásadne neovplyvnia vzťah. Lev bude vychádzať veľmi dobre so svojimi mužskými príbuznými, ktorí sú mu vekovo blízki. Ženatí levi môžu očakávať druhé dieťa. Pre ženy nastane veľmi dobré obdobie na splodenie potomka, keď budú Jupiter a Saturn v konjunkcii, čiže od začiatku februára do začiatku marca. Počatie zlepší vzťahy so svokrovcami.

Kariéra: Začiatok roka bude z kariérneho hľadiska priaznivý a lev urobí značný pokrok v práci. Zamestnanci – levi by sa na pracovisku mali tešiť väčšej úcte a rešpektu. V druhej polovici roka však treba očakávať mierne nepriaznivé vplyvy, keď nepriatelia môžu vytvárať prekážky v práci.

Financie: Vďaka náhlemu profesionálnemu pokroku sa príjem leva zvýši. Po 6. apríli nastane silné obdobie, a to naznačuje, že v tomto čase môže lev nadobudnúť bohatstvo buď vďaka profesii, vďaka priateľom, životných partnerom, alebo biznis partnerom.

Panna 24. 8. – 23. 9.

Vzťahy: Mesiac január sa zdá byť z hľadiska lásky vo vzťahu mierne nepriaznivý, keďže Saturn v Kozorožcovi môže spôsobiť narušenie milostného života. Zadaní môžu očakávať koncom roka návrhy na sobáš. Slobodní sa dočkajú dlhodobých vzťahov. Zosobášení nájdu u manžela, manželky psychickú podporu. Čo sa rodinných vzťahov týka, začiatok roka bude pre panny slabý, stredná časť bude priemerná a až koniec druhej polovice roka prinesie najlepšie obdobie. Najmä od apríla do septembra budú panny čeliť rodinným sporom.

Kariéra: Počas roka sa môžu objaviť menšie výzvy a prekážky, ktoré sa pannám možno nepodarí dokonale prekonať. Jednotlivci, ktorí plánujú zmeniť odvetvie, nájdu lepšiu prácu. Odporúča sa venovať viac pozornosti aktivitám svojich spolupracovníkov a každý krok robiť s rozumom.

Financie: Panny môžu očakávať lepšie finančné podmienky a tiež príde pomoc od rodinných príslušníkov a priateľov. Pred pannami sa otvárajú nové zdroje príjmov. Tento rok ale panny minú peniaze na zdravotnú starostlivosť. Odporúča sa venovať pozornosť lekárskym diagnostickým postupom, pretože lacné služby vedú k problémom. Nesprávny postup neskúseného lekára môže spôsobiť vážne škody nielen pre telo, ale aj pre peňaženku.

Váhy 24. 9. – 23. 10.

Vzťahy: Ľúbostný život váh bude v roku 2022 prebiehať hladko. Páry, ktoré zdieľajú silné puto, budú mať úspešný vzťah. Slobodné váhy sa dostanú do vzťahov a v láske a pokoji budú žiť aj manželské páry. Váhy by sa mali vyhnúť tvrdým hádkam a zlému správaniu voči svojmu partnerovi, ale naopak prejaviť rešpekt a porozumenie. Toto je najlepší spôsob, ako si užiť dobrý a zdravý vzťah. Vzťahy s rodinou a komunitou by sa mali zlepšiť.

Kariéra: Počas prvých mesiacov môžu váhy očakávať povýšenie. Druhá polovica však bude dosť náročná, preto sa odporúča udržiavať dobré vzťahy so spolupracovníkmi a seniormi. Ľudia, ktorí chcú zmeniť zamestnanie, by mali byť pred odchodom zo starej práce opatrní a pred nástupom do nového zamestnania si urobiť prieskum.

Financie: V druhej polovici roka môžu byť výdavky privysoké, preto treba byť opatrný a zamerať sa na väčšie šetrenie. Nový zdroj príjmu tento rok nemusí prísť. Pomôže čo najviac si kontrolovať výdavky.

Škorpión 24. 10. – 22. 11.

Vzťahy: Problémy vo vzťahu nastanú v polovici roka, ale môžu sa vyriešiť vzájomným porozumením. Nezadaní nájdu novú lásku. Zadaní si užijú milostný život bez rozchodov, ale naopak, s novými záväzkami. Stojí za to bližšie sa pozrieť na vzťah s rodičmi. Niekedy sa dá ísť vpred len tak, že človek získa správnu perspektívu vo vzťahu k minulosti. Škorpióni by mali svojim rodičom ukázať emocionálnu podporu. V minulých rokoch sa vo vzťahoch s niektorými členmi rodiny vyskytli problémy, teraz je čas rozhodnúť sa ako ďalej.

Kariéra: Veci sa zlepšia po apríli, predtým môžu nastať problémy v práci kvôli nepriateľom. U škorpiónov pracujúcich v podnikových sektoroch sa očakáva, že budú mať tento rok skvelý pracovný život, vďaka čomu podnik dosiahne úspech. Druhá polovica roka pritom bude úspešnejšia ako prvá.

Financie: Škorpióni neušetria veľa peňazí, lebo budú pokrývať aj výdavky na zdravotné problémy. Skúsiť by však mali splatiť starý dlh. Otvoriť sa môžu nové zdroje príjmov. Počas prvej polovice roka sa treba vyhnúť veľkým investíciám.

Strelec 23. 11. – 21. 12.

Vzťahy: V milostnom živote nenastanú žiadne významné zmeny a strelci budú tráviť veľa času so svojou polovičkou. Tento rok dodá strelcom silu, ale prinesie aj romantiku. Február je najpriaznivejším mesiacom na uzavretie manželstva. Rok 2022 predpovedá, že nové a nezvyčajné zážitky strelcov naučia veľa vecí, ktoré doteraz nevedeli. Prekvapenia môžu prísť cez deti alebo romantický vzťah, ktorý môže strelcov vyňať z monotónnej rutiny.

Kariéra: Strelci by sa zo začiatku roka mali vyhnúť novým alebo ťažkým investíciám a nemali by sa zapájať do špekulatívnych aktivít. Veci sa po apríli zlepšia, takže s podnikaním je najlepšie začať v tomto období.

Financie: Finančná situácia strelcov sa zlepší, no mali by pokračovať v sporení a investovaní. Priniesť úspech môže aj investovanie do drahokamov a šperkov. Existuje tiež šanca, že tento rok získajú majetok po predkoch.

Kozorožec 22. 12. – 20. 1.

Vzťahy: Začiatok roka prinesie problémy v milostnom živote, ale s pribúdajúcimi mesiacmi sa to bude zlepšovať. Kozorožcova sebadôvera výrazne prispeje k tomu, že problémy vo vzťahu zostanú pod kontrolou. Hrubé gestá a drsné komentáre môžu ovplyvniť milostný život, preto sa treba vyhnúť hádkam a neodsudzovať. V rodine môže dôjsť ku konfliktom, preto sa odporúča udržiavať pokojnú atmosféru a hovoriť správnym spôsobom.

Kariéra: Kozorožci môžu očakávať rast v pracovnom živote. V prípade záujmu o zmenu odvetvia, zamestnania alebo pracoviska sa to odporúča urobiť počas prvého alebo posledného štvrťroka. Mali by udržiavať vzťahy s kolegami a vyššími autoritami, ktoré potom budú pracovať v ich prospech.

Financie: Hoci výdavky môžu byť vysoké, v roku 2022 budú mať kozorožci nepretržitý tok peňazí, ktorý udrží rovnováhu medzi príjmami a výdavkami. Odporúča sa venovať viac pozornosti investovaniu a sporeniu ako míňaniu. V tomto roku môžu investovať do pôdy, nehnuteľností, automobilov.

Vodnár 21. 1. – 19. 2.

Vzťahy: Vodnárov čaká priemerný rok. Problémy, ktorým budú čeliť na začiatku roka v milostnom vzťahu, môžu byť spôsobené nekompatibilitou, kde treba vyvinúť snahu o pochopenie. Koniec roka už ale bude šťastný. V prvom štvrťroku budú vodnári čeliť problémom v rodine a môžu nastať spory, ktoré zvýšia psychický stres. Preto sa odporúča zachovať trpezlivosť a nechať veci tak. V druhej polovici roka nastane šanca, ako si to s rodinou zlepšiť. Posledný štvrťrok bude rodinnej oblasti veľmi dobrý.

Kariéra: Vodnári budú čeliť výzvam a niekoľkým vzostupom a pádom. Odporúča sa vyhnúť sa hádkam a konfliktom s nadriadenými, pretože to môže mať veľmi negatívny vplyv na pracovný život. Ľudia, ktorí sú nezamestnaní, získajú dobrú prácu. Druhá časť roka bude úspešnejšia.

Financie: Vodnári budú v dobrej finančnej kondícii, aj keď sa im možno nepodarí ušetriť toľko, koľko by si želali. Aj spoločenské a rodinné akcie si budú vyžadovať nemalé výdavky.

Ryby 20. 2. – 20. 3.

Vzťahy: Ryby môžu očakávať šťastie a naplnenie vo svojom milostnom živote. Spočiatku môže v partnerstve dôjsť k nedorozumeniu, preto sa odporúča nepúšťať sa do zbytočnej hádky. V druhej polovici roka sa to zlepší. Pre ryby bude rodinný život mierne stresujúci. Pre tvrdú prácu nebudú mať dostatok priestoru tráviť čas s najbližšími, preto môže byť ťažké vychádzať s niektorými rodinnými príslušníkmi. Hrozí, že budú tiež zanedbávať svoje deti.

Kariéra: Absolventi získajú prácu práve tento rok. Naopak tí, ktorí už pracujú, sa môžu stretnúť s určitými problémami. Odporúča sa rybám vyhnúť sa akémukoľvek hrubému alebo agresívnemu správaniu na pracovisku, v opačnom prípade možno budú musieť čeliť následnej strate zamestnania.

Financie: S nárastom príjmu sa môže zvýšiť aj daňová povinnosť. Ak s financiami súvisí v živote rýb právna záležitosť, pravdepodobne bude konečný rozsudok v ich prospech. V druhej časti roka budú ryby úspešné a finančné podmienky sa zlepšia.

zdroj: astrosage.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav