Obývačka v rustikálnom štýle

Idylický, vidiecky, prírodný, čiže… rustikálny! Rustikálny štýl láme rekordy v obľúbenosti – zavádza prvky ako je tehla, kameň a drevo, teda prvky inšpirované prírodou a vidieckym podnebím a vytvára tak jedinečnú atmosféru. Aké dekorácie do obývačky v rustikálnom štýle sa oplatí vybrať? Je fotoobraz na plátne dobrý nápad? Ako vybrať motív a vzor, ktorý dokonale podčiarkne atmosféru interiéru?

Fotoobraz na plátne – zaujímavý nápad na dekoráciu.

Fotoobraz na plátne – zaujímavý nápad na dekoráciu

Doplnky v rustikálnom štýle by mali byť neodmysliteľne spojené s prírodou, mali by v sebe niesť akúsi divokosť a byť výzvou. Nie je to inak ani v prípade fotoobrazov na plátne, veľmi obľúbených dekorácií, ktoré majú obrovský potenciál. Sú vhodné pre veľké tehlové steny, pretože trochu narúšajú ich strohosť. Dokonale podčiarknu štýl aj tam, kde nie je možné použiť drevo alebo kamene na aranžovanie. A čo by mal rustikálny fotoobraz na plátne zobrazovať? Existuje množstvo zaujímavých motívov, ale záleží aj na tom, či vyznávate štýl moderného rustikalizmu, alebo dávate prednosť klasickým a tradičným vzorom.

Fotoobraz na plátne v rustikálnom štýle do obývačky

Pri hľadaní dokonalého fotoobrazu na plátne do obývačky, kde vládne rustikálny štýl, sa oplatí venovať pozornosť vzorom zobrazujúcim stromy, zvieratá (obľúbené sú najmä jelene a vlci), horské krajiny a motívy súvisiace s dedinou. Za zmienku stojí aj forma komunikácie. V moderných interiéroch inšpirovaných rustikálnym štýlom sa budú dobre vynímať fotoobrazy na plátne s mierne strohým, abstraktným charakterom, zatiaľ čo v klasickejších interiéroch môžete zavesiť reprodukcie slávnych diel zobrazujúcich krajiny alebo zátišia. Veľkú úlohu tu hrajú farby – prírodné, svetlé, spojené s farbami zeme.

Vďaka svojmu charakteru bude obrazy na stenu určite dokonale fungovať v rustikálnom interiéri. Má atmosféru, ktorá ho približuje skutočným obrazom, čo z neho robí jedinečnú dekoráciu.

Štýlový fotoobraz na plátne – kam ho zavesiť?

Fotoobrazy na plátne, najmä v interiéroch v rustikálnom štýle, sú ideálne na vytvorenie jedinečnej galérie. Následne je dobré použiť obrazy rôznych veľkostí a zavesiť ich v súlade s „riadeným chaosom“. Na oživenie stien možno použiť aj jednotlivé fotoobrazy. V skutočnosti všetko závisí od vašej vynaliezavosti, ale isté je, že rustikálny fotoobraz na stene obývačky urobí skvelý dojem!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina