K Trnavskej župe sa s organizovaním očkovania pridávajú aj obce

  • Kraj / Spravodajstvo
  • 16. decembra 2021, 09:16

Trnavský samosprávny kraj zabezpečil počas nadchádzajúceho víkendu očkovanie proti ochoreniu COVID-19 vo veľkokapacitných očkovacích centrách v Skalici, Dunajskej Strede a v Trnave. K dispozícii budú vakcíny Pfizer a Moderna, očkovať sa môžu záujemcovia o prvú, druhú alebo tretiu dávku. Okrem župy začínajú organizovať hromadné očkovanie v spolupráci so všeobecnými lekármi aj viaceré obce. Už v piatok 17. decembra bude očkovanie prebiehať v kultúrnom dome v Zelenči pri Trnave, chystajú sa naň aj v Ružindole či Suchej nad Parnou (okres Trnava).

(Autor: Trnavský samosprávny kraj )

V sobotu bude očkovanie vakcínou Pfizer/BioNTech k dispozícii vo všetkých troch veľkokapacitných očkovacích centrách v Trnave, Skalici aj Dunajskej Strede od 8:00 do 18:00. V nedeľu sa bude v rovnakom čase očkovať v Trnave a Dunajskej Strede Modernou. V Trnave bude veľkokapacitné očkovacie centrum otvorené aj v pondelok, k dispozícii bude opäť vakcína Pfizer/BioNTech.

Počas minulého víkendu podali v troch veľkokapacitných očkovacích centrách Trnavského samosprávneho kraja 8237 dávok vakcín proti ochoreniu COVID-19. Išlo o najvyššie číslo z jesenných víkendových očkovaní.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 12. mája. Tento deň je Európskym dňom minerálov, Svetovým dňom ošetrovateliek, Svetovým dňom spravodlivého obchodu a Medzinárodným…
  • 12.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 12. mája 2024
Meniny má Pankrác, zajtra Servác