Nakupujte preverené vozidlá bez obáv

  • Inzercia
  • 8. decembra 2021, 12:00

Nakupovať preverené vozidlá sa oplatí z viacerých hľadísk. Prvotným hľadiskom je určite to, že ide o skvelú investíciu, keďže máte záruku, že vozidlo je v dobrom stave. Pri kúpe vozidiel z druhej ruky sa často stáva, že vozidlá sú opravené len povrchovo a časom tak zistíte množstvo nedostatkov. Ako môžete nakupovať preverené vozidlá z druhej ruky a vďaka tomu podniknúť skvelú investíciu za primeranú cenu?

foto: freepik.com

Zoznámte sa s Carvago.com

Carvago.com/sk predstavuje európsky online priestor na distribúciu jazdených vozidiel. V tejto databáze nájdete ponuku vozidiel v rámci celej Európy, ktoré môžu byť vaše a pritom sú dostupné v nesmierne príjemnej cenovej relácii. Široká škála produktov je navyše dostupná prostredníctvom pár kliknutí a všetko je nesmierne bezpečné a jednoduché.

Prakticky len stačí vybrať vozidlo, ktoré sa vám páči. Následne vozidlo kupujete priamo od spoločnosti Carvago, ktorá ho odkúpi od pôvodného majiteľa. Tým máte záruku, že v prípade akýchkoľvek problémov sa môžete obrátiť priamo na túto spoločnosť. Všetko prebieha nesmierne jednoducho a vaše auto zo zahraničia môžete mať doma v expresne rýchlej dobe.

Poďme ale k podstate veci. Medzi základné výhody patrí predovšetkým spôsob preverovania, ktorý Carvago pri všetkých vozidlách realizuje. Ide o preverenie prostredníctvom služby CarAudit. Kvalifikovaný mechanik prehliadne vozidlo a urobí správu so zhrnutím technického stavu vozidla spolu so sprievodnou fotodokumentáciou. Takúto klasifikáciu môžu realizovať len kvalifikovaní mechanici a tak máte záruku, že viete čo kupujete, aj keď nakupujete online.

Ak by ste mali záujem o služby tejto európskej databázy, odporúčame si prezrieť skúsenosti s Carvago. Aj keď ide o pomerne novú službu a platformu, teší sa veľkej popularite, pretože vyplnila čierne miesto na európskom trhu. Zároveň funguje online, takže je pre používateľov dostupná neustále a spája ponuku a dopyt v rámci celej Európy.
Nakupovanie ojazdených áut má mnoho rizík

Ojazdené autá majú väčšinou nižšiu cenu a preto sú príťažlivé pre zákazníkov, ktorí nemajú peniaze na veľkú vstupnú investíciu. Navyše sú niektoré staršie modely v nesmierne dobrom stave. Nevýhodou pri kúpe takýchto modelov cez bazár môže byť napríklad neprehľadnosť inzerátov. Rovnako neviete od koho si produkt kupujete a v akom stave sa auto nachádza. Aj keď vidíte automobil vizuálne, neviete si ho dodatočne skontrolovať.

Najviac čo môžete urobiť je opýtať sa na všetky potrebné náležitosti a rovnako si vyskúšať skúšobnú jazdu. Pri prehľadávaní auta sa snažte pozerať všetky súčasti a zaujímajte sa o každý detail. Aj tak môžete odhaliť klamstvo, no napriek tomu si nemôžete byť istý výslednou kúpou. V porovnaní s takýmto nakupovaním je potom nákup cez Carvago omnoho bezpečnejší.

Rovnako predstavuje pomerne veľký problém ak auto kúpite a následne nastanú komplikácie. Často sa robia opravy na zamaskovanie skutočného stavu vozidla, čo sa však pri pravidelnom užívaní odzrkadlí na kvalite jazdy. Súdenie sa kvôli podvodu je zdĺhavé a často aj finančne náročné a nemusíte ním nič dosiahnuť. Je preto viac ako nevyhnutné, aby ste už pri kúpe dbali na všetky detaily a tým zaručili, že výber bude správny. Je len na vašom uvážení, ktorý spôsob nákupu je pre vás výhodnejší, či menej rizikový.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela