Mestské jasle zdobia nové obrazy

Detičky a zamestnanci mestských jaslí sa pri vstupe do budovy radujú z nových dekorácií.

piestany.sk

„Zariadenie starostlivosti o deti do troch rokov veku dieťaťa na Javorovej ulici v Piešťanoch vyjadruje srdečné poďakovanie Materskému centru Úsmev Piešťany za sponzorský dar – veľkoplošné maľované obrazy maľované štetcom Dáši Dzurechovej, ktoré budú skrášľovať našu budovu,“ ďakuje Ľubomíra Hercegová, vedúca zariadenia.

Mestské jasle poskytujú starostlivosť deťom do 31. augusta bezprostredne nasledujúceho po dovŕšení troch rokov dieťaťa, ak sa rodič alebo osoba, ktorá má dieťa zverené do osobnej starostlivosti na základe rozhodnutia súdu, pripravuje na povolanie štúdiom na strednej alebo vysokej škole, pripravuje na trh práce alebo vykonáva aktivity spojené so vstupom alebo s návratom na trh práce či vykonáva zárobkovú činnosť. Kapacita zariadenia je maximálne 30 detí.

zdroj: piestany.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav