Dve štvrté miesta pre Funny athletics Piešťany

  • Šport / Ostatné športy
  • 1. decembra 2021, 00:03

Po ročnej pauze sa na konci novembra uskutočnilo veľké finále Detského štafetového krosu, miesto konania sa pár dni pred štartom presunulo z Dubnice nad Váhom do Čunova pri Bratislave.

Družstvo Funny athletics Piešťany v zložení Juraj Grman, Júlia Trnovcová, Matej Vavrinec a Anna Bilíková. (Autor: Team Funny athletics)

Deti si tak mohli zabehnúť 500 metrov dlhú trať v unikátnom prostredí areálu Divoká voda, do ktorého by sa bežne nedostali. Vo finále štartovalo napokon 14 družstiev z celého Slovenska, ktoré si účasť vybojovali v krajských kolách vo svojich oblastiach.

Družstvo Funny athletics Piešťany v zložení Juraj Grman, Júlia Trnovcová, Matej Vavrinec a Anna Bilíková bojovalo o medaily až do samého záveru, pretože o treťom mieste nebolo zďaleka rozhodnuté ani po poslednej odovzdávke. Diváci tak mohli vidieť dramatický súboj až do posledných metrov. V cieľovej rovinke finišovali naraz poslední členovia družstiev ŠK Detva v pohybe a Funny athletics. Dychberúci súboj dopadol šťastnejšie pre nováčikov z Detvy, Piešťancom ušlo pódium len o tri desatiny sekundy.

Atléti Matej Polák a Eliška Gáliková.

O veľký úspech – krásne štvrté miesto spomedzi 75 štartujúcich v kategórii mladších žiačok na trati 1500 metrov – sa postarala Eliška Gáliková, za ktorej úspechom stojí jej zodpovednosť a cieľavedomá práca. Matej Polák obsadil medzi mladšími žiakmi 15. priečku.

zdroj: Team Funny athletics

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav