Trnavský kraj zabezpečí víkendové očkovanie opäť vo všetkých okresných mestách, v Piešťanoch už v piatok

  • Kraj / Piešťany / Spravodajstvo
  • 24. novembra 2021, 11:28

Trnavský samosprávny kraj ponúkne počas víkendu očkovanie proti COVID-19 opäť vo všetkých siedmich okresných mestách pre registrovaných aj neregistrovaných záujemcov. Ako informoval odbor komunikácie Úradu Trnavského samosprávneho kraja, už v piatok 26. novembra bude v Mestskej športovej hale v Galante a v obchodných domoch Tesco v Trnave a v Piešťanoch k dispozícii jednodávková vakcína Janssen od spoločnosti Johnson & Johnson pre záujemcov od 18 rokov.

Celkovo až 387 záujemcov v sobotu zaočkovali v piešťanskom nákupnom centre jednodávkovou vakcínou Jenssen. (Autor: pror)

V sobotu budú očkovať vo veľkokapacitných očkovacích centrách v Trnave na Sibírskej ulici a v Dunajskej Strede na Námestí sv. Štefana. V Dunajskej Strede bude dopoludnia k dispozícii vakcína Comirnati od konzorcia Pfizer/BioNTech a popoludní vakcína Janssen. V Trnave budú dopoludnia očkovať vakcínou Moderna a popoludní vakcínou od Pfizer/BioNTech. V sobotu sa bude ďalej očkovať v obchodných domoch Tesco v Trnave, Hlohovci, Piešťanoch a Senici, v Mestskej športovej hale v Galante a v ZUŠ v Skalici, všade jednodávkou vakcínou Janssen.

V nedeľu bude otvorené veľkokapacitné očkovacie centrum v Trnave na Sibírskej ulici s vakcínami Janssen a Comirnati.

Počas minulého víkendu bolo v očkovacích miestach Trnavského samosprávneho kraja podaných 7 271 vakcín Comirnati, Moderna a Janssen záujemcom vo veku od 12 rokov. Z toho bolo takmer 3 500 prvých dávok vakcín, 143 druhých a tretiu dávku dostalo 3 660 ľudí.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel