Hasili prístrešok rodinného domu i záhradnú šopu

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 24. novembra 2021, 00:01

Piešťanskí profesionálni hasiči zasahovali počas minulého týždňa pri požiaroch v Borovciach, vo Vrbovom, ale i v Krakovanoch. Neboli na to však sami. S uhasením ohňom zachvátených objektov im účinne vypomohli dobrovoľné hasičské jednotky z Veľkých Kostolian a Vrbového.

Požiar šopy vo Vrbovom. (Autor: DHZ Vrbové)

V stredu 17. novembra dopoludnia privolali hasičov k požiaru prístrešku za rodinným domom v Borovciach. Požiar podľa jeho obyvateľov vznikol pri varení vody pod prístreškom v zabíjačkovej kotline, kde sa kúrilo drevom. Likvidáciu požiaru sťažoval nahromadený odpad rôzneho charakteru v miestnostiach domu, na povale a pod prístreškom. Dorazili i jednotky DHZO Veľké Kostoľany a DHZ Vrbové. Za pomoci dvoch prúdov vody sa hasičom požiar podarilo uhasiť.

V ten istý deň popoludní hasičov privolali do Vrbového k požiaru drevenej šopy na Bernolákovej ulici. Na mieste sa už nachádzali miestni dobrovoľní hasiči, ktorí do príchodu profesionálov v podstate oheň uhasili.

Vo štvrtok podvečer piešťanskí profesionáli vyrážali k požiaru kukuričného poľa a trávnatého porastu do Krakovian. Požiar už predtým lokalizovala jednotka DHZ Vrbové.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela