Dom umenia: Predstavenie Slovenský triptych je zrušené, Lucie Bílá zaspieva v náhradnom termíne

Dom umenia Piešťany s poľutovaním oznamuje, že z dôvodu zhoršenej pandemickej situácie je predstavenie Slovenský triptych, ktoré mala predviesť Lúčnica v stredu 1. decembra, zrušené. Presunuté sú i Bílé Vánoce, koncert, s ktorým sa mala predstaviť česká speváčka Lucie Bílá. Tá napokon zaspieva na doskách Domu umenia až v roku 2022.

archív DUP

V prípade Umeleckého súboru Lúčnica a jeho predstavenia Slovenský triptych, je nutné vstupenky vrátiť. Vystúpenie sa totiž neodohrá ani v pôvodnom termíne, teda v stredu 1. decembra o 19.00 h, ani v náhradnom termíne. Lístky zakúpené v Dome umenia môžete vrátiť priamo do pokladne. Pri zakúpených cez www.ticketportal.sk je potrebné sa riadiť usmerneniami Ticketportalu v rubrike „Zmeny a zrušenia“.

Bílé Vánoce Lucie Bílé sú presunuté na 9. december 2022. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti, no v prípade záujmu ich môžete aj vrátiť. Pri vracaní lístkov platí to isté, ako v predchádzajúcom prípade – tie zakúpené v Dome umenia vráťte priamo do pokladne, no pri lístkoch zakúpených cez ticketportal.sk je potrebné sa riadiť usmerneniami Ticketportalu v rubrike „Zmeny a zrušenia“. Lucie Bílá, ktorá patrí už niekoľko rokov nielen v Česku, ale aj na Slovensku k absolútne najpopulárnejším speváckym osobnostiam so širokým spektrom svojho zamerania, má svoje Bílé Vánoce odspievať v sprievode klavírnej hudby v podaní Petra Maláska.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav