Radosť i sladkosť prinesie Mikuláš z Vrbového

Vrbovský Mikuláš sa chystá vyraziť do domácností. Spolu s čertom a anjelom budú rozdávať deťom radosť, ale aj balíčky. O to sa od 3. do 5. decembra postará Parlament mladých mesta Vrbové.

Vrbovský Mikuláš už teraz vie, že pocestuje aj do Prašníka, Šípkového či Piešťan. (Autor: PMMV)

Po vlaňajšom mikulášskom úspechu sa jeho členovia rozhodli, že i tento rok vyrazia do rodín potešiť najmenších. „Mikuláš bude chodiť spolu s čertom a anjelom, pričom rodičia si môžu u nás zabezpečiť balíčky, ktoré deti dostanú,“ uviedol Dušan Sabo, predseda mládežníckeho parlamentu, a priblížil, že balíčky budú v mechu a deti si ich budú ťahať.

Vrbovčania si stanovili 15-minútové intervaly na domácnosť, pričom vyrážať budú od piatka do nedele vždy od 13. do 20. hodiny. Zájdu aj mimo Vrbového. „Vieme sa dohodnúť na lokalitách. Už teraz máme nahlásený Prašník, Šípkové, samozrejme Vrbové, na ktoré máme vyčlenenú celú nedeľu. Takisto pôjdeme do Piešťan, to máme v pláne v sobotu,“ povedal Sabo, podľa ktorého členov parlamentu teší, že už teraz si ich objednávajú tí, u ktorých boli minulý rok, a to so slovami, že sa im páčilo. Kontakt na Mikuláša nájdete aj na faceboovej stránke Parlamentu mladých mesta Vrbové. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava