Ďalší míľnik za nami: Na Facebooku je vás už viac ako 14-tisíc

  • Piešťanský týždeň / Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 17. novembra 2021, 12:33

Naša fanúšikovská základňa na sociálnej sieti Facebook stále rastie. Uplynulý víkend počet priaznivcov, ktorí označili, že sa im páči stránka Piešťanský týždeň, vzrástol na viac ako 14-tisíc. My vám za priazeň úprimne ďakujeme.

Uplynulý víkend počet priaznivcov, ktorí označili, že sa im páči stránka Piešťanský týždeň, vzrástol na viac ako 14-tisíc. (Autor: red)

Za posledný týždeň sme na našom Facebooku zdieľali 62 príspevkov, z toho prevažná časť boli články, ktoré nájdete aj v tlačenej verzii Piešťanského týždňa. S počtom príspevkov sme jednoznačne najsilnejším subjektom v regióne Piešťany.

Netreba pritom zabúdať, že spomedzi online konkurencie sme jediní, ktorí vydávajú obsah aj v tlačenej forme, a teda informácie prinášajú i ľuďom, ktorí majú radšej ako rýchly internetový svet vôňu čerstvo vytlačených novín.

Každý deň na Facebooku, ale aj na našom webe piestanskydennik.sk začíname formátom Dobré ráno, Piešťany!, kde čitatelia nájdu nielen fotografie z rôznych kútov mesta, ale aj hudobný kalendár, kalendár podujatí a lekárenskú pohotovosť. Od rána až do večera potom prinášame články s rôznou tematikou, a teda spravodajstvo, publicistiku či PR články.

Naďalej chceme prinášať aktuality nielen v tlačenej forme, ale aj prostredníctvom internetu. Ďakujeme vám preto za priazeň, pretože to je to, prečo to robíme – aby sme vás informovali, približovali vám súvislosti a šírili vaše úspechy a obdivuhodné aktivity medzi ostatných obyvateľov regiónu.

Všetky vaše tipy prijímame prostredníctvom e-mailu redakcia@piestanskytyzden.sk, správy na Facebooku Piešťanský týždeň alebo správy na Instagrame, kde nás nájdete ako @piestanskytyzden. Ďakujeme.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín