V Piešťanoch polieval bankomaty lepidlom

Piešťanský vyšetrovateľ stíha z prečinu poškodzovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci 47 ročného muža z okresu Hlohovec.

Muža prichytili priamo pri čine v meste Piešťany začiatkom novembra pracovníci SBS. Na kamerových systémoch istého nákupného centra si všimli, že muž v podvečerných hodinách poškodzoval bankomat banky. S priesvitnou tekutinou polial čítačku kariet a znehodnotil bankomat. O pár minút neskôr prešiel na poschodie a tou istou látkou polial klávesnicu bankomatu.

Muž nakoniec skončil v putách a s lepidlom na rukách sa policajtom priznal. Spúšťačom jeho správania mal byť zlý vývoj fondov, a hoci išlo o dočasný stav, svoje úspory z banky vybral a prichystal takúto pomstu. Za posledné obdobie polícia eviduje aj ďalšie podobné prípady, z ktorých by mohol byť podozrivý práve tento muž.

Obvineného muža stíhajú piešťanskí policajti na slobode. Súd ho môže za tento skutok odsúdiť na 1 až 5 rokov odňatia slobody.

Polícia SR – Trnavský kraj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava