Nehoda pred Ducovým aj pri Tescu

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 16. novembra 2021, 00:01

Minulý týždeň sa pre piešťanských profesionálnych hasičov niesol v znamení výjazdov k dopravným nehodám, našťastie bez vážnejších dôsledkov na zdraví vodičov či osádok automobilov. Škody boli len majetkového charakteru.

Pri Tescu skončilo auto v kroví, vodičovi vraj prišlo za volantom nevoľno. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Hasičov v pondelok 8. novembra popoludní privolali k nehode na 90. kilometri diaľnice v smere na Trenčín. Išlo o nehodu osobného auta a kamióna. Po príchode hasičov sa vodiči nachádzali mimo vozidiel a nejavili známky zranení. Osobný automobil, ktorý bol podľa slov jeho majiteľa uhasený ručným hasiacim prístrojom, príslušníci prekontrolovali a vykonali na ňom protipožiarne opatrenia. Uniknuté prevádzkové kvapaliny zachytili sorbentom. Vodiča skontrolovali privolaní zdravotní záchranári. Dorazila aj diaľničná patrola so svetelnou signalizáciou.

Na ceste pred Ducovým sa automobil prevrátil na bok, vodička utrpela len drobné poranenia.

V sobotu 13. novembra vyrážali hasiči k nehode za Moravanmi nad Váhom v smere na Ducové. Išlo o prevrátené vozidlo na boku. Zranená vodička okrem zopár škrabancov na rukách nemala iné viditeľné zranenie, sťažovala sa len na bolesť v oblasti hrudníka, zrejme od bezpečnostných pásov. Z auta vytekali prevádzkové kvapaliny a v okolí sa nachádzali rôzne plastové diely. Hasiči poskytli vodičke prvú predlekársku pomoc a po príchode zdravotníkov im ju odovzdali do opatery.

V sobotu došlo i k nehode na križovatke pri Tescu. Vodičovi vraj prišlo za volantom nevoľno a s vozidlom skončil mimo cesty v kríkoch, pričom prerazil dve dopravné tabule s označením „priechod pre chodcov“ a „jednosmerná cesta“. Vozidlo zostalo zakliesnené v kríkoch, vodič sa, našťastie, nezranil. Hasiči vyslobodili auto z kríkov pomocou navijaka. Majiteľ si následne zabezpečil odťahovú službu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj