Slovenská firma prináša skutočne dizajnový detský nábytok

  • Inzercia
  • 12. novembra 2021, 16:00

Zariadiť detskú izbu je niekedy náročné. Rodičia chcú pre svoje deti to najlepšie a to sa týka aj detských izieb a ich usporiadania. Dieťa v nej trávi celé detstvo, preto by v nej mal detský nábytok vzbudzovať pokoj a zveľaďovať fantáziu.

Overený detský nábytok zo Slovenska

Existuje mnoho firiem, ktoré sa zaoberajú detským nábytkom. Medzi nimi je aj e-shop s masívnym nábytkom drevko, ktorý ponúka širokú škálu nábytku do detskej izby. Na svoje si v ňom prídu nároční rodičia, nerozhodné deti aj vlastní návrhári. Pokiaľ hľadáte a zariaďujete izbu svojmu dieťaťu nechajte sa uniesť farbami a detskými tvarmi.

Ak hľadáte detský nábytok, pozornosť by mala byť v prvom rade venovaná detskej posteli. V nej bude malá ratolesť tráviť veľa času. Vďaka kvalitnej drevenej posteli a detského matraca bude vývin jeho chrbtice správny. Vyberte si domčekové detské postele, poschodové postele, ktoré ušetria viac miesta, či doplnky k posteli ako ochranné bariéry a zábrany.

Drevko.sk ponúka aj praktické detské skrine vybavené tyčami na zavesenie oblečenia zásuvkami a priestrannými policami. Vybrať si môžete jednoduché biele 1-dverové skrine, farebné 2-dverové skrine či šatníkové 3-dverové skrine. Naozaj pôvabný nábytok môžete doplniť o detské regály a knižnice, do ktorých si vaša ratolesť môže vystaviť a poukladať obľúbené knižky a hračky.

Pokiaľ zariaďujete detskú izbu školákovi, nepostrádateľnou súčasťou je aj detský písací stôl. Na výber máte biele písacie stolíky so zásuvkou, minimalistické stolíky, aj farebné stolíky pre chlapcov a dievčatá do stredoškolského veku. Okrem toho sú k dispozícií aj skrinky a kontajnery pod stôl, ktoré prinesú ďalší extra priestor. Jednotlivé prvky so sebou dokonale ladia, takže sa nemusíte báť že niečo netrafíte.

Bonusom sú aj kompletné detské kolekcie, ktoré sú navrhnuté tak, aby uľahčili robotu a hľadanie všetkým rodičom. Detské zostavy sú určené pre najmenších a vybavené postieľkami a prebaľovacími komodami, ďalej pre škôlkárov, ktorým stačí domčeková posteľ a pekná komoda, a aj žiakom a študentom, kde nájdete TV stolíky, písacie stolíky a poschodové postele pre súrodencov. Vyberte si farebnú Mobi kolekciu, chlapčenskú zostavu Delta, či minimalistickú zostavu Swing.

Sadnite si pohodlne k počítaču a objednajte si kvalitný a štýlový nábytok pre seba a svoje dieťa na drevko.sk. Okrem toho môžete deťom urobiť radosť aj drevenými ekologickými hračkami, ktoré vydržia roky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila