Úspešná krosová sezóna Funny athletics Piešťany

Jeseň je obdobím cezpoľných behov a nezaháľa ani klub Funny athletics Piešťany. Za posledné tri týždne sa zúčastnil na troch pretekoch.

Jeseň patrí cezpoľným behom, užili si ich aj atléti z Funny athletics. (foto: Team Funny athletics)

Z Majstrovstiev Západoslovenského atletického zväzu v Nových Zámkoch si priniesli štyri medaily. V kategórii mladších žiačok sa o striebro a bronz pričinili Elišky Gáliková a Vytisková, ktoré spolu s Maiou Volobuevou a Viktóriou Királovou získali zlato v súťaži tímov. Striebro v tejto disciplíne si vybojovalo kvarteto najmladších žiakov Juraj Grman, Matej Vavrinec, Martin Kurtiš, Matej Koreň.

O týždeň neskôr sa v Jablonici konalo prvé kolo Detského štafetového krosu, kde sa nenechali zahanbiť ani najmladší atléti a víťazstvami v oboch kategóriách si vybojovali postup do celoslovenského finále, ktoré sa bude konať 20. novembra v Dubnici nad Váhom. V Jablonici Funny athletics reprezentovalo 26 atlétov, čo bolo najviac zo všetkých klubov Trnavského kraja.

V druhom kole, ktoré sa konalo 6. novembra v Trnave, sa mladým športovcom opäť darilo. Druhým a piatym miestom potvrdili oprávnenosť postupu do celoslovenského finále.

Team Funny athletics

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel