Doprajte si oddych v Linea centre

  • Inzercia
  • 7. novembra 2021, 10:00

Telové procedúry v Regeneračnom centre Linea sú pripravené tak, aby harmonizovali telo, pomáhali v liečbe pri špecifických ochoreniach, vyživili pokožku a priniesli pocit vnútornej rovnováhy.

Shutterstock

Termo zábal – Pri termozábale lokálne využívame účinky suchého tepla na uvoľnenie svalového napätia ideálne pred zvolenou terapiou, napr. masážou. Odporúčame preto kombinovať s niektorou z našich masáži.

Rašelinový zábal – Rašelinový zábal uvoľní celé telo a prostredníctvom pokožky dodáva telu minerálne látky. Blahodárne účinky rašeliny na organizmus sú známe už celé storočia. Okrem získanej energie pomáha pri hojení ekzémov a odbúravaní celulitídy. Priaznivo ovplyvňuje činnosť svalstva a kĺbov i obnovu kožných buniek. Imunitu podporí veľké množstvo živín, prírodných stopových prvkov a minerálov. Je účinným typom lokálnej termoterapie. Táto procedúra využíva dlhú tepelnú zotrvačnosť kvalitnej rašeliny. Odporúča sa hlavne pri liečbe bolestiach kĺbov a chrbtice, reumatických ochoreniach, svalových kontraktúrach ale aj ochoreniach dýchacích ciest. 

Čokoládový zábal – Odporúčame hlavne pre priaznivé účinky čokolády na pokožku. Pokožku zhydratuje, omladí a zjemní. Čokoládovým zábalom do pokožky prenikajú vitamíny, aminokyseliny, minerály a antioxidanty. Zábal je pripravený zo 100% čokolády zmiešanej s mandľovým olejom.

Škoricový zábal – Je ideálnym pomocníkom pri vylepšovaní vzhľadu a stavu pokožky. Zábal silne prehrieva a prekrvuje. Používa sa pri celulitíde, kde sa nanáša na indikované miesta, zabalí sa do fólie a prikryje dekou. Teplo zvyšuje účinky. Pri aplikácii na chrbát hlboko prehrieva a zmierňuje bolesti.

Medový zábal – Je určený predovšetkým pri vyčerpaní organizmu a slabosti v dôsledku stresu, stárnutia alebo ochorenia, pri napätí a stavoch nepokoja. Medový zábal má značné detoxikačné účinky, odstraňuje z tela nahromadené toxíny z potravín, liekov a znečisteného životného prostredia. Na zábal používame pravý včelí med.

Vybrať si môžete zo spomenutých zábalov alebo z ďalších ponúkaných regeneračných služieb, ktoré nájdete na našom webe www.centrumlinea.sk alebo na telefónnom čísle +421 948 602 702.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava