Piešťanská sezóna môže trvať celý rok. Ako? Vďaka Regionálnej karte výhod!

  • Inzercia
  • 31. októbra 2021, 00:02

V jednote je sila. Preto by mali, najmä v súčasnej neľahkej dobe, podnikatelia držať spolu. Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany zavádza účinnú metódu, ako ešte viac zjednotiť subjekty cestovného ruchu a pomôcť urobiť z piešťanského regiónu celoročné lákadlo pre návštevníkov.

(Autor: OO CR Piešťany)

Kľúč k úspechu sa v tomto prípade volá Regionálna karta výhod, ktorá bola inšpirovaná vernostnými kartami z Tatier a Liptova. Táto metóda združovania vernostných výhod do jedného balíka sa u zákazníkov teší čoraz väčšej obľube, vďaka čomu ju ocenia nielen návštevníci regiónu, ale aj všetci zúčastnení podnikatelia. 

Každý lokálny podnikateľ z piešťanského regiónu sa môže do nového systému zapojiť už od novembra. Postup je pritom veľmi jednoduchý a rýchly. Cez internet stačí vyplniť dotazník, ktorý sa nachádza na stránke visitpiestany.sk. „V tejto fáze by som chcela vyzvať reštaurácie, kaviarne, hotely, penzióny, múzeá, športoviská a všetky ďalšie subjekty cestovného ruchu v Piešťanoch a okolí, aby sa v prípade záujmu do projektu zapojili. V pilotnom roku budú mať účasť na tomto regionálnom systéme spoločného marketingu úplne zadarmo, a to bez ohľadu na to, či sú alebo nie sú členmi Rezortu Piešťany,“ vyzýva na spoluprácu Tatiana Nevolná, výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Rezort Piešťany.

A čo si vlastne pod pojmom Regionálna karta výhod môžeme predstavovať? Digitálnu kartu plnú zliav, výhod, vernostných bodov alebo akékoľvek iné zvýhodnenia, ktoré v rámci nej zapojení podnikatelia zákazníkom ponúknu. No a, samozrejme, pri návšteve jednotlivých zariadení ich budú môcť vďaka Regionálnej karte výhod uplatniť.

„Pokiaľ budú mať podnikatelia záujem, môžeme nastaviť systém aj ako vernostný program, teda hostia si budú na kartu zbierať body a po dosiahnutí istého počtu vernostných bodov ich môžu premeniť na nejakú výhodu u poskytovateľa,“ upresňuje Michal Bezák, predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu Rezort Piešťany. Inými slovami, je len na podnikateľoch, čím sa rozhodnú svojim zákazníkom – držiteľom karty – odvďačiť. Môžu sa rozhodnúť, či poskytnú percentuálne zľavy, množstevné alebo vernostné. Rovnako je iba na nich, ako často budú výhody uplatňovať. Teda či raz týždenne, mesačne, denne alebo po nazbieraní určitého počtu bodov. Zľavy sa tiež dajú časovo obmedziť, prípadne sezónne upraviť.

Celý systém bude fungovať online, vďaka čomu budú každé zmeny okamžite zaznamenané a zavedené do praxe. Navyše, prihlasovanie do systému je rýchle a jednoduché, no ak by predsa bolo niečo nejasné, stačí sa obrátiť na Rezort Piešťany, ktorý bude vždy nápomocný. Veď predsa cieľom projektu je pomáhať si a spájať sa tak, aby silná piešťanská sezóna netrvala iba počas leta, ale celoročne.

Každý, kto má záujem zapojiť sa do projektu Regionálnej karty výhod, sa môže so svojou ponukou obrátiť priamo na OOCR Rezort Piešťany alebo vyplnením krátkeho dotazníka, ktorý nájdete na webstránke visitpiestany.sk/regionalna-karta/.

(inz)/OOCR Rezort Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela