Kúpeľným hosťom zatancovali a zaspievali piešťanské talenty

Kúpeľní hostia si vychutnali kultúru. Žiaci zo Súkromnej základnej umeleckej školy v Piešťanoch im v utorok 12. októbra predviedli niekoľko hudobných a tanečných čísiel, vďaka ktorým sa rekreanti na chvíľu preniesli do sveta ľudovej hudby, moderného tanca či stepu.

Tanečníci zo súkromnej „zušky“ predviedli niekoľko sólových a duetných choreografií. (Autor: am)

Mladí hudobníci a tanečníci sa prezentovali v Spoločenskom centre na Kúpeľnom ostrove. Nechýbali známe piesne, ale aj tanečné čísla plné mlynských kolies, rozštepov či úsmevov a radosti. „Prevažne vystupovali ako sóla alebo duá, pretože niektoré deti máme aj v karanténe. Podarilo sa nám však predviesť niekoľko jednoduchých čísiel,“ uviedla Lucia Danišová, pedagogička zo SZUŠ v Zavretom kúte, ktorej žiaci – tanečníci sa na koncerte predviedli rovnako ako žiaci učiteľky Nikoly Gelingerovej.

Žiakov hudobného odboru priviedla pedagogička Iveta Danielová, hudobne ich však sprevádzali Milan Borák ml. a Milan Borák st. „Deti mali radosť, že mohli vystupovať, aj keď niektoré sa museli narýchlo preúčať choreografie. Napokon to ale dopadlo super, tak sa tešíme, že sme získali ďalšiu skúsenosť,“ doplnila Danišová, ktorá v mene celého zuškárskeho kolektívu poďakovala muzikantom Borákovcom, že sa podieľali na koncerte. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard