Nočné jazdy s alkoholom sa im neoplatili

  • Krimi / Kraj / Región
  • 19. októbra 2021, 11:06

Od piatku policajti riešili 7 vodičov, ktorý pod rúškom tmy jazdili po cestách opití. Štyria z nich spôsobili aj dopravné nehody. Všetci skončili na policajných staniciach a nevyhli sa obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Bujaré jazdy odštartovala len 19-ročná vodička na aute Kia Sportage. V piatok po polnoci nezvládla riadenie a v obci Jaslovské Bohunice narazila do kovanej brány miestneho kaštieľa. Policajti u nej vykonali dychovú skúšku, pri ktorej nafúkala takmer 2 promile. 

O niečo menej nafúkal policajtom 23-ročný vodič, ktorý v sobotu, skoro ráno, havaroval medzi Trnavou a obcou Hrnčiarovce nad Parnou. S 1,73 promile zišiel vľavo mimo cestu, oškrel stĺpik dopravného značenia a s autom Peugeot 2008 skončil v drevenom pútači. 

Dopravná značka „padla za obeť“ aj v nedeľu, v skorých ranných hodinách, v obci Borský Mikuláš, okres Senica. Dvadsaťročný mladík na aute Audi A6 narazil najskôr do nej a potom aj do paliet so zámkovou dlažbou. Pri dychovej skúške policajtom nafúkal 1,31 promile alkoholu.

Nedeľu uzavrela 46-ročná žena. Vo večerných hodinách policajti PMJ zbadali jej nabúranú Kiu Rio v Trnave. Pri prejazde Pažitnej ulice narazila do zaparkovaného auta, ktoré sa nárazom posunulo do ďalšieho odstaveného vozidla. Žena sa na prvý pohľad správala podozrivo. PMJčkári sa s ňou viackrát snažili vykonať dychovú skúšku, všetky pokusy ale úspešne zmarila. 

Zvyšní traja vodiči nafúkali v okresoch: 

SKALICA

🔸 36-ročný (ne)vodič v piatok večer – 1,17 ‰    

TRNAVA

🔸 26-ročný muž v sobotu skoro ráno – 1,67 ‰

🔸 20-ročný vodič v nedeľu po polnoci – 1,13 ‰

Polícia bude pokračovať v kontrolách vodičov, či nejazdia pod vplyvom alkoholu. V prípade pozitívnych dychových skúšok budú príslušníci naďalej nekompromisní. Opitý vodič predstavuje nebezpečenstvo nielen pre seba, ale aj pre všetkých ostatných. Polícia preto apeluje na vodičov, aby boli zodpovední a za volant sadali iba triezvi.

zdroj: Polícia SR – Trnavský kraj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina