Polícia sa pripravuje na futbalový zápas Spartaka, ktorý v nedeľu privíta Slovan

  • Kraj / Spravodajstvo / Šport / Futbal / Región
  • 15. októbra 2021, 11:07

Na Štadión Antona Malatinského v Trnave môže prísť v nedeľu na zápas domáceho Spartaka Trnava vs. Slovan Bratislava až 9 000 divákov. Na odvekých rivalov sa pripravuje aj polícia.

Polícia sa intenzívne pripravuje na zápas medzi futbalovými klubmi Spartak Trnava a Slovan Bratislava, ktorý sa uskutoční v nedeľu 17. októbra so začiatkom o 17:00. Zápas odvekých rivalov z čela tabuľky Fortuna ligy je označený ako rizikový.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, na zabezpečenie verejného poriadku vyčlenil veliteľ opatrení v uliciach mesta Trnava niekoľko desiatok policajtov najmä zo služieb poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície. Pripravené zasiahnuť budú aj špeciálne útvary, policajti z odboru kynológie a hypológie s koňmi a v zálohe bude pripravené aj vodné delo.

Aby polícia zabezpečila verejný poriadok, musí predbežne od 15:00 a po skončení zápasu približne o 19:00 uzatvoriť Kollárovu ulicu. Obyvateľom Podjavorinskej ulice bude umožnený vjazd mimo Kollárovej ulice. Bezpečnostné opatrenia a s tým súvisiace dopravné obmedzenia budú prispôsobené aktuálnej operatívnej situácii a čas uzavretia sa preto môže zmeniť.

„Zároveň upozorňujeme návštevníkov futbalového zápasu, že do priestorov štadióna bude zo strany organizátora prebiehať kontrola pandemických opatrení a zápas bude riešený v tzv. režime OTP. Fanúšikov a návštevníkov futbalového stretnutia žiadame, aby sa podľa možností vyhli nešportovému správaniu, nevyvolávali zbytočné provokácie, aby polícia nemusela zasahovať,“ dodala Linkešová.

Na Štadióne Antona Malatinského v Trnave je pre protipandemické opatrenia povolená 50-percentná obsadenosť celkovej kapacity, na tribúnach tak môže byť približne 9-tisíc divákov. Organizátori očakávajú, že takto obmedzená kapacita bude vypredaná.

Zdroj: SITA

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav