Oktagon Prime 4 prinesie nového šampióna

  • Inzercia
  • 30. septembra 2021, 10:00

Československá organizácia zmiešaných bojových umení Oktagon MMA prichádza už na jeseň toho roku s turnajom Oktagon Prime 4, ktorý nebude mať pôvodnú myšlienku galavečerov s označením Prime, ale pôjde o klasický číslovaný turnaj. Uvidíme veľa vynikajúcich zápasov a takisto spoznáme aj šampióna bantamovej váhy. Sledujte kompletný program, celú fight card, live výsledky a všetky podstatné informácie o blížiacom sa oktagonovom turnaji.

Zdroj foto: pexels.com

Kde a kedy sa bude konať turnaj Oktagon Prime 4

Turnaj Oktagon Prime 4 sa bude konať 6. novembra 2021 v českom meste Pardubice. Enteria Arena v Pardubiciach bude vôbec po prvýkrát v svojej histórii hostiť akciu MMA organizácie Oktagon. Enteria arena sa bude každopádne v tento deň otriasať v základoch! Mesto perníkov a koní zažije športové zemetrasenie, aké doteraz nevidelo. Na tomto turnaji sa môžete tešiť na známych MMA bojovníkov, medzi ktorými rozhodne nebudú chýbať mená ako Matúš Juráček, Ján Malach, Cornelia Holm, De Sousa Xavier, Filip Macek a mnoho iných skvelých zápasníkov. V klietke okrem nich uvidíme napríklad aj Luciu Pudilovú, Františka Fodora, Matouša Kohouta. Natipujte si pred zápasom aj live celý Oktagon Prime 4 a sledujte naživo v priamych prenosoch na TV Tipsport! Pre novo registrovaných hráčov tejto stávkovej kancelárie je tu pripravený bezrizikový bonus, ktorý by bola škoda nevyžiť.

Novinky zápasníckeho turnaja

Turnaj Oktagon Prime 4 nebude niesť myšlienku galavečerov s označením Prime, na ktorých sa zvykli ukázať najmä začínajúci bojovníci. Galavečer, ktorý sa uskutoční 6. novembra bude úplný nový turnaj a s pôvodným turnajom nebude mať takmer nič spoločné. Pôjde akoby o klasický číslovaný turnaj, len s iným názvom, aby sa symbolicky 30. decembra mohol uskutočniť turnaj Oktagon 30. Na turnaji sa tak predstavia tí najlepší bojovníci, ktorých si môžete pamätať z predošlých turnajov. Dozvedieť by sme sa mali aj meno šampióna bantamovej váhy, o tento titulový zápas sa postarajú česká jednotka Filip Macek a švédsky žralok Jonas Mågård. Kto z nich však bude oslavovať víťazstvo?

Názov turnaja Oktagon Prime 4 je niektorým MMA fanúšikom dobre známy. Tento turnaj sa mal totiž uskutočniť už 25. apríla 2020 v Košiciach na Slovensku, ale pre šírenie pandémie Covid-19 musel byť zrušený a preložený na iný termín. Galavečer sa mal podobne ako Oktagon Prime 2, odohrať v Crow Aréne. Novembrový dátum pôvodne patril podujatiu Oktagon Underground a boxerskému debutu legendárneho českého bojovníka Karlosa „Terminátora“ Vémolu, ktorého mal preveriť bývalý thaiboxer a raper Marpo. Po zranení bývalého šampióna strednej váhy Oktagonu sa vedenie rozhodlo celý turnaj presunúť na február, a tak sa v kalendári organizácie uvoľnil termín pre „náhradné“ podujatie. Na turnajoch s označením Prime sa vo väčšine prípadov okrem známych mien organizácie vždy predstavia aj mladé talenty bojovej scény. Tento model prevzal Oktagon z UFC, kde sa konajú populárne UFC Fight Nights. Na takomto turnaji sa predviedol aj slovenský bojovník fighter Lajoš Klein.

Program a výsledky zápasov

Novembrový turnaj by mal s najväčšou pravdepodobnosťou priniesť 11 až 13 atraktívnych MMA zápasov. Ako je už zažívaným zvykom, galavečer odštartuje free prelims zápasom a po ňom nadväzuje prelims karta. Celý turnaj vyvrcholí hlavnou kartou, na konci ktorej uvidíme zápas o titul šampióna bantamovej váhy.

Okrem titulového zápasu sa môžete tešiť na ďalšie superfighty, ktoré obstarajú rozbehnutý Matúš Juráček, kráľ severu – Ján Malach a ďalší zanietení bojovníci! Bývalý boxer Matúš Juráček bude čeliť veľkej výzve z ruskej organizácie RCC v podobe Arthura Karavaeva. Súboj je rovnako akýmsi spečatením dohody medzi oboma organizáciami, čo znamená, že v budúcnosti uvidíme v Oktagon aréne viac zápasníkov z Ruska a naopak. Na karte nebude chýbať ani skvelá poloťažká váha Brazílčan Rafael Xavier, ktorý bol v minulosti pod farbami Oktagonu už dvakrát úspešný. Vzhľadom na jeho titulové ašpirácie sa vo všeobecnosti očakáva, že ho na turnaji nebude čakať jednoduchý súper.

Okrem titulového boja o opasok medzi Macekom a Mågårdom sa v bantamovej váhe ukáže i česká fighterka Lucia Pudilová, ktorá sa postaví Poľke Marte Waliczekovej. Pudilová od posledného nezdaru v lete na Štvanici proti Brazílčanke Talite Bernardo vyrazila do prestížneho írskeho klubu Straight Blast Gym Ireland, kde sa pripravuje pod taktovkou trénera Johna Kavanagha, ktorý trénuje napríklad aj hviezdneho Conora McGregora. Rozhodne si nenechajte ujsť nadupaný MMA program.

Ako sledovať Oktagon Prime 4 live (6.11.)

Najlepšou alternatívou, ako si pozrieť všetky zápasy z turnaja live na svojom mobile v aplikácii či na počítači, je cez live stream slovenskej stávkovej spoločnosti Tipsport, ktorá celý turnaj vysiela na svojej TV Tipsport. Na to, aby ste si mohli užiť livestream zápasov organizácie Oktagon MMA, je potrebné sa zaregistrovať sa na webe stávkovej kancelárie. Vďaka registrácii môžete okamžite sledovať live prenosy z viacerých športov, keďže 7 dní po registrácii máte sledovanie live prenosov úplne bezplatne! Potom je potrebné aspoň raz za mesiac staviť tiket v minimálnej sume 2 eurá.

Ak si však potrebujete užiť turnaj naplno vo FULL HD kvalite aj s predzápasovým štúdiom, kde zaujímaví hostia analyzujú jednotlivé zápasy a bez prestávok, tak najideálnejšou možnosťou pre vás je zakúpenie si oficiálnom PPV na webe Oktagon.tv. V predpredaji je možné kúpiť Pay Per View za zvýhodnenú cenu 9,99 . V deň oktagon turnaja za PPV zaplatíte o niečo viac 12,99 €.V rámci PPV máte taktiež celý záznam z turnaja k dispozícii ďalších 7 dní po turnaji.

Kurzová ponuka a Tipsport výkon večera

Podobne ako na predchádzajúcich turnajoch turnaje, takisto aj na tohtoročnom Oktagon Prime 4 si budete môcť podať svoj tiket a tipnúť si na víťaza zápasu, spôsob ukončenia, počet začatých kôl a ďalšie stávky. Najlepšiu kurzovú ponuku prináša stávková kancelária Tipsport, kde môžete okrem tipovania jednotlivé zápasy aj sledovať cez livestream TV Tipsport. Na turnajoch československej organizácie zmiešaných bojových umení Oktagon MMA sa pravidelne udeľuje Tipsport výkon večer od rovnomennej stávkovej kancelárie. Bonus vo hodnote 2 000 EUR získa ten bojovník, ktorý je zvolený porotou na základe najlepšieho výkonu večera. Štedré bonusy však môžete získať aj vy, hráči a fanúšikovia. Po registrácii do Tipsportu totiž získate bonus vo výške 20 EUR na prvé stávky. Tento bonus navyše môžete využiť okamžite bez nutnosti vkladu a zadarmo, len za kompletné dokončenie procesu registrácie.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela