Časť premostenia má už novú podobu

Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja od 9. augusta opravuje premostenie nad podchodom spájajúcim Vážsku a Nálepkovu ulicu v Piešťanoch. V týchto dňoch už začína dostávať novú podobu.

Nad podchodom vystavali nové zábradlie a zvodidlá. (Autor: am)

Viditeľné sú nové betónové časti, ale aj zábradlie. Aktuálne je chodcom umožnené prechádzať len popod jednu z troch stĺpmi akoby opticky rozdelených častí. Ostatné dve sú ohradené a využívajú ich majstri na prácu a uskladnenie techniky.

Problém s podchodom nastal v novembri minulého roka. Kus polámaného betónu dopadol na zem priamo uprostred podchodu, kadiaľ denne prechádzajú desiatky, ak nie stovky ľudí. Pracovníci krajskej správy a údržby v tom čase ohradili priestor páskou, aby nedošlo k ohrozeniu okoloidúcich. „V dôsledku presakujúcej vody nastala degradácia betónu na okraji mosta na ceste II/499 a došlo aj k odpadnutiu jednej jeho časti. V priebehu budúceho týždňa budú na mieste nainštalované drevené provizóriá,“ informovali o aktuálnom stave. Provizóriá skutočne postavili, pričom tie chránili chodcov pred ďalšími kusmi betónu až do začiatku rekonštrukcie, teda trištvrte roka. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava