Nehody na Detvianskej ulici a opäť aj na diaľničnom nadjazde

Piešťanskí profesionálni hasiči aj v uplynulom týždni zasahovali pri dopravných nehodách na diaľničnom nadjazde na výpadovke z Piešťan do Vrbového, ktoré sú spôsobené najmä zmenou dopravného značenia z dôvodu rekonštrukcie nadjazdu. Za týždeň išlo o dve nehody, kde v osádkach automobilov boli prítomné i malé deti.

Pri nehode na križovatke na Detvianskej ulici skončilo auto na boku. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

K nehodám na diaľničnom nadjazde na výpadovke na Vrbové dochádza najmä po zotmení, keď sa sťaží orientácia vodičov v dočasnom dopravnom značení. K jednej došlo krátko pred deviatou večer v utorok 14. septembra, k druhej v piatok o jednej hodine v noci. Našťastie, obe nehody sa zaobišli bez vážnejších zranení.

Na diaľničnom nadjazde dochádza k nehodám najmä po zotmení, keď sa sťaží vodičom orientácia v dočasnom dopravnom značení.

Hasiči poskytovali pomoc aj pri dopravnej nehode na križovatke ciest Detvianska a Dubová v starých Piešťanoch, kde jedno z dvoch áut skončilo na boku. Nehoda sa zaobišla bez zranení a škody boli len materiálne.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav