V TAVOSe vzniklo nové klientske centrum

  • Inzercia
  • 17. septembra 2021, 00:02

Prízemie budovy Trnavskej vodárenskej spoločnosti (TAVOS) v Piešťanoch prešlo rozsiahlou rekonštrukciou, ktorej výsledkom je novučičké klientske centrum, podateľňa, recepcia i oddelenie vyjadrovacích činností. Nové priestory slávnostne otvorili v pondelok 6. septembra prestrihnutím pásky.

V zákazníckom centre vyriešite zmluvy, fakturácie, reklamácie a ďalšie záležitosti (Autor: am)

Roky zákazníci riešili jednotlivé záležitosti i vyjadrovacie činnosti na poschodí budovy na Priemyselnej ulici. „Bolo to pre našich klientov nekomfortné, priestory boli časom opotrebované a obnovu si akoby pýtali. Snažili sme sa preto priblížiť k zákazníkom,“ povedal Ing. Vladimír Púčik, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ TAVOS, a. s. V spoločnosti pristúpili k rozhodnutiu zrekonštruovať podlažie a vytvoriť miesto, ktoré bude klientom dostupné a bude i reprezentatívne. Samozrejmosťou je bezbariérovosť.

Klienti už teda po novom nemusia chodiť na poschodie a navštevovať pracovníkov sami, ale naopak, zamestnanci prídu za klientmi – na prízemí teda vybavia všetko potrebné. V lepšej orientácii im pomôžu informácie z recepcie, ktorá sa nachádza hneď za vstupom do budovy.

V zákazníckom centre môžete riešiť zmluvy, fakturácie či reklamácie, na oddelení vyjadrovacích činností môžete konzultovať záležitosti týkajúce sa stavebných povolení či prípojok. Platby na mieste je možné vykonávať aj bezkontaktne.

„Zatiaľ som spokojný a uvidíme, ako sa to bude vyvíjať počas aktívneho využívania priestorov. Čakáme na odozvu od zamestnancov, ktorých sme už pri riešení priestorov a vybavenia veľa počúvali. Pretože projektant môže niečo navrhnúť, ale určitý človek tam bude pracovať každý deň. Mal by mať istý komfort,“ uviedol generálny riaditeľ.

Plánovanie rekonštrukcie sa začalo ešte predtým, ako vznikla pandémia. Zákaznícke centrum je preto istým spôsobom nadčasové, pretože kým doposiaľ bola počas pandemických vĺn budova pre klientov zatvorená a nemohli záležitosti prerokovávať osobne, klientske centrum umožní za určitého režimu osobný kontakt aj v epidemiologicky nepriaznivých časoch.

Klienti si určite všimnú i úpravu exteriérovej časti TAVOSu. Zrekonštruovali cestnú komunikáciu, parkovisko a vstupné čelo budovy. „Chcel by som poďakovať zamestnancom, ale aj klientom za trpezlivosť. Tie priestory boli stiesnené, ľudia museli chodiť z miesta na miesto. Dúfam, že nám prepáčia, že to tak dlho trvalo, a uvidíme, aké pomyselné vysvedčenie nám za túto zmenu vystavia,“ doplnil riaditeľ.

Zmenou je aj doplnenie obednej prestávky do stránkových hodín. Doteraz v TAVOSe pevná prestávka na obed neexistovala, v novom systéme je naplánovaná každý deň od 11.30 do 12.00 h. Zamestnanci si obed môžu skonzumovať v rovnako zrekonštruovaných priestoroch – v jedálni so zariadenou kuchyňou. Po prekonaní pandémie by sa vo firme chceli orientovať na dodávaný výdaj stravy, aby eliminovali stravovanie z plastových nádob a dodali mu istú kultúru. „Ľudia sa budú môcť v tomto čase stretnúť a lepšie spoznať, aby nepracovali v anonymite,“ dodal Vladimír Púčik.

V Piešťanoch by ešte mali pribudnúť garáže, obnova šatní, spoločnosť taktiež rieši vozový park a vybavenie zamestnancov – montérov.

Rekonštrukciou prejde aj pobočka v Trnave. Tam už vynovili šatne a malo by pribudnúť obdobné klientske centrum ako v Piešťanoch. 

Vážení zákazníci, oznamujeme vám zmeny prevádzkových hodín zákazníckeho centra Trnava a Piešťany spoločnosti TAVOS, a. s., ktoré sú platné od 5. 8. 2021 do odvolania:

Pondelok 7.00 – 11.30 h

prestávka

12.00 – 15.00 h

Utorok nestránkový deň

Streda 7.00 – 11.30 h

prestávka

12.00 – 17.00 h

Štvrtok 7.00 – 11.30 h

prestávka

12.00 – 15.00 h

Piatok nestránkový deň

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila