Oprava hate potrvá do konca októbra

V súčasnom období Slovenský vodohospodársky podnik, ako správca vodných tokov v Piešťanoch, opravuje Hať Drahovce, ktorá je súčasťou 11-kilometrového Kolokruhu Sĺňava. Kolokruh je tak v pracovných dňoch neprejazdný, avšak prejsť sa ním nedalo ani počas víkendu.

(Autor: am)

„Vzhľadom k prebiehajúcej generálnej oprave druhého haťového poľa na vodnej stavbe Drahovce dôjde k plánovanému obmedzeniu prejazdu počas pracovného týždňa, teda od 6. do 10. septembra, z dôvodu pieskovania kovových častí,“ upozornili vodohospodári na svojom Facebooku. Oprava sa napokon natiahla aj na víkend, keďže bolo pekné počasie. „Vzhľadom k priaznivému počasiu pokračujeme v prácach aj cez víkend. Za pochopenie ďakujeme a za zmarený prejazd sa ospravedlňujeme,“ doplnil Slovenský vodohospodársky podnik.

Oznamom, ktorý je osadený na bráne k hati, pritom vodohospodári upozorňujú, že cesta po hrádzi je uzavretá od 6. septembra do 29. októbra z dôvodu rekonštrukcie haťového poľa a s tým súvisiacej bezpečnosti.

Podľa režimu, na ktorý vodohospodári upozorňovali, má byť uzatvorená cez týždeň, ale cez víkend otvorená. Aktuálne informácie, prípadne zmeny však môže správca komunikovať aj dodatočne prostredníctvom svojej stránky na Facebooku Slovenský vodohospodársky podnik, štátny podnik. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj