Piešťanskí veslári po medailovej sobote v Šintave pozývajú 10 až 16 ročné deti veslovať

  • Veslovanie / Piešťany / Šport
  • 14. septembra 2021, 08:53

Na vodách Váhu pretekali v hojnom počte veslári na dráhe v Šintave dlhej len 500 metrov a už tradične nezaostali za svojimi súpermi z Bratislavy a Šintavy v žiadnej disciplíne. Po prvý krát sa v piešťanskom veslárskom drese predstavila Katarína Miháliková medzi najmladšími žiačkami a zaslúžila si pekným výkonom bronzovú priečku za striebornou Tamarou Kublovou.

Úspešná výprava piešťanských veslárov v Šintave bola zároveň najpočetnejšia zo všetkých zúčastnených klubov. (Autor: Erika Jurgová)

Na zlatú medailu dosiahla v dvojskife so skúseným Marošom Slobodom po prvý krát pretekajúca  Nastasia Lillian Pastorková. Prvé miesta si vybojovali Terézia Grosová, Tamara Kublová, Ema Vavrová, Sarah Kováčová, Tomáš Latka, Viktor Jurga, Alex Klein, Marcel Škulec, Matej Ďuriš a Peter Strečanský. Druhé miesta obsadili v disciplínach skifov a dvojskifov Sofia Gono, Oskar Gono, Simona Weiszová, Anna Kublová a s výborným výkonom paraveslár Krištof Kubala. Bronzovými medailami boli ocenení aj Alžbeta Kublová, Kornélia Čačíková, Gréta Malíková a Samuel Platko.

V peknom a stále teplom počasí pozývajú piešťanskí veslári deti so záujmom športovať na lodenicu. Náborové  tréningy sa uskutočňujú ešte celý september v utorok a štvrtok od 16:30 hodiny.

Erika Jurgová

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava