Dopravná nehoda na opravovanom nadjazde nad diaľnicou

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 14. septembra 2021, 00:02

Piešťanskí hasiči v uplynulom týždni zasahovali pri nehode na nadjazde nad diaľnicou na výpadovke z Piešťan do Vrbového, ale i pri požiari slamy v Hornom Trhovišti či požiari pivničných priestorov v rodinnom dome v Chtelnici.

Pri nehode na nadjazde nad diaľnicou sa zranila spolujazdkyňa. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

V poslednom období, odkedy sa začala rekonštrukcia nadjazdu nad diaľnicou na výpadovke na Vrbové, množia sa na tomto úseku cesty dopravné nehody. Vodiči nesledujú dopravné značenie o zmene organizácie dopravy a dôsledky nenechávajú na seba čakať. Nie inak to bolo v utorok 7. septembra vo večerných hodinách, keď došlo k stretu dvoch osobných automobilov, pri ktorých spolujazdkyňa vo vozidle ostala zakliesnená so zlomenou rukou. Z auta jej pomohli a predlekársku starostlivosť poskytli piešťanskí hasiči. Tí miesto nehody aj zabezpečili a  osvetľovali ho počas dokumentovania nehody políciou.

V sobotu 11. septembra hasičov privolali na výpomoc do susedného okresu, kde v Hornom Trhovišti pomáhali uhasiť slamu uskladnenú pri hospodárskom objekte s dobytkom. Za použitia 18-tisíc litrov vody oheň uhasili.

Červený kohút úradoval aj v pivničných priestoroch rodinného domu v Chtelnici. Ešte pred piešťanskými profesionálmi na miesto požiaru dorazili dobrovoľní hasiči z Vrbového. Jednotky spoločne oheň uhasili a pivničné priestory pomocou ventilátora odvetrali.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava