Hasiči chytali hada v nemocnici, zasahovali aj pri čelnej zrážke

Piešťanskí hasiči minulý týždeň odchytávali hada na internom oddelení Nemocnice A. Wintera, zasahovali pri čelnej zrážke dvoch osobných automobilov v smere na Drahovce a mali aj niekoľko technických zásahov.

Piešťanskí hasiči asistovali v piatok 3. septembra pri čelnej zrážke dvoch áut v smere na Drahovce. (Autor: FB Dopravný servis - Piešťany a okolie)

Netradičný úlovok mali na starosti hasiči pri stredajšom zásahu v nemocnici. Z interného oddelenia im nahlásili pohyb neznámeho druhu hada, pravdepodobne išlo o nejedovatú užovku. Zásahová jednotka hada odchytila na chodbe oddelenia a neskôr vypustila naspäť do prírody.

Hasiči taktiež asistovali pri znášaní osoby v bezvedomí z druhého poschodia na Lipovej ulici. Technický zásah ich čakal po poruche vozidla na Krajinskej ceste, ktorému na vozovku vytiekol olej. Na Jazernej ulici hasili v piatok 3. septembra požiar kríkov a haluziny v lesíku a o deň neskôr si poradili so zvaleným konárom ponad cestu smerom z Piešťan na Kocurice.

Aj čelná zrážka dvoch osobných motorových vozidiel smerom z Piešťan na Drahovce sa, našťastie, skončila len s ľahkými zraneniami bez vážnych následkov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila