Horel rodinný dom na Letnej ulici

Piešťanských hasičov privolali v nedeľu 22. augusta podvečer k požiaru rodinného domu na Letnej ulici v Piešťanoch. Pri príchode uvideli stúpajúci čierny dym z okna, ktoré bolo pôsobením tepla rozbité. Majiteľ nehnuteľnosti sa nachádzal pred domom.

(Autor: OR HaZZ Piešťany)

Na prvotné hasenie nasadili hasiči vysokotlakový prúd cez rozbité okno. Potom dvaja príslušníci vybavení autonómnymi dýchacími prístrojmi začali hasiť vnútorné priestory. Pred vstupom do domu bol odstavený hlavný prívod na plynovej prípojke, elektrina už bola odstavená, respektíve nefunkčná.

Následne zasahujúci hasiči pootvárali okná a na odvetranie nasadili pretlakový ventilátor. Po ukončení hasiacich prác a odvetraní priestoru celý dom skontrolovali termokamerou. Požiar zasiahol kuchyňu a obývaciu izbu, ostatné priestory boli zadymené. Okolité objekty ako aj strecha rodinného domu nejavili známky poškodenia.

Na miesto sa dostavila polícia i záchranná služba. Majiteľ domu začal pociťovať bolesť hlavy, zdravotníci ho preto vyšetrili a poskytli mu kyslík. Objekt obhliadol zisťovateľ príčin požiarov, oficiálne výsledky zatiaľ nie sú známe. 

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof