Séria piatich vojenských hudobných festivalov vyvrcholí v nedeľu 22. augusta v Piešťanoch

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Piešťany
  • 20. augusta 2021, 14:17

Séria piatich vojenských hudobných festivalov vyvrcholí v nedeľu 22. augusta v Piešťanoch. Podujatie sa uskutoční v areáli Vojenského historického múzea. Hudobný program posledného tohtoročného LetoFestu bude pozostávať z vystúpení kapiel Zoči voči, Zverina, BijouTerrier a Heľenine oči. Na podujatí sa zúčastní aj Vojenské športové centrum DUKLA Banská Bystrica. Svoje schopnosti predvedie majster sveta vo fitnese Michal Barbier a o svojej kariére povie v rozhovore viac aj majsterka sveta v thajskom boxe Monika Chochlíková a tiež zlatá medailistka – vodná slalomárka Elena Kaliská. V tlačovej správe o tom informovala Mária Precner z tlačového oddelenia Ministerstva obrany SR.

(Autor: @VojenskyLetoFEST )

„Stretnutia s verejnosťou sú pre rezort obrany dôležité aj vzhľadom na to, že prácu profesionálnych vojakov v ideálnom prípade nemajú ako vidieť. Aj keď nepretržite strážime bezpečnosť štátu a nastupujeme pri krízových situáciách, takáto príležitosť prezentovať Ozbrojené sily SR je výnimočná a budeme sa snažiť byť k ľuďom bližšie aj ďalšími podujatiami,“ povedal minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽaNO).

Športovci vojenského centra opäť podporia aj benefíciu v rámci Vojenského LetoFestu, do dražby venujú zaujímavé kúsky športového vybavenia. Výťažok získaný z dražby a rovnako tak aj z predaja tričiek s vojenskou tematikou bude tentokrát venovaný občianskemu združeniu Detská chirurgia – OZ SLNIEČKO NA CESTE, ktoré už takmer 10 rokov pomáha deťom po úraze alebo vážnom zranení pri dopravných nehodách.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 19. mája 2024
Meniny má Gertrúda, zajtra Bernard