Hasiči zasahovali najmä pri nehodách

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 18. augusta 2021, 00:02

Piešťanským hasičom sa začal pracovný týždeň hneď v pondelok 9. augusta zásahom pri nehode na frekventovanej ceste medzi Krakovanmi a Trebaticami, kde sa zrazili dve autá. Nehoda sa, našťastie, obišla bez vážnejších zranení, no kolaps dopravy na ceste z Piešťan do Vrbového nastal až do odstránenia havarovaných vozidiel z cesty.

Úsek cesty medzi Vrbovým a Piešťanmi je charakteristický častými dopravnými nehodami. (Autor: FB polícia)

Tento úsek cesty je pre vodičov komplikovaný, svedčí o tom ďalšia dopravná nehoda v Trebaticiach hneď na druhý deň. Aj táto sa, našťastie, zaobišla bez vážnejších zranení a odniesli si to len poškodené vozidlá. Privolaní hasiči zabezpečili miesto nehody a po jej zdokumentovaní políciou uvoľnili cestu od havarovaných vozidiel.

Minulotýždňové horúce počasie v dôsledku neopatrnosti narábania s otvoreným ohňom prinieslo aj požiar trávy či strniska pokoseného poľa, a to v sobotu v obci Banka, ale aj pri Drahovciach.

V nedeľu 15. augusta sa rozhorela garáž na Komenského ulici v Piešťanoch, v ktorej stálo zaparkované vozidlo. Hasiči požiar zlikvidovali, no i tak podľa majiteľa garáže sa škoda na objekte a aute vyšplhala na 30-tisíc eur.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 12. mája. Tento deň je Európskym dňom minerálov, Svetovým dňom ošetrovateliek, Svetovým dňom spravodlivého obchodu a Medzinárodným…
  • 12.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 14. mája 2024
Meniny má Bonifác, zajtra Žofia