Opravujú podchod pod Krajinským mostom, jazda bude umožnená len v jednom pruhu

„Začína sa oprava podchodu pod Krajinským mostom,“ informuje piešťanská radnica na svojej facebookovej stránke a ako ďalej mesto dopĺňa, Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja oznamuje, že od pondelka 9. augusta sa realizuje oprava mosta v úseku podchodu pre peších medzi parkoviskom Nálepkova a Vážskou ulicou.

V novembri minulého roka odpadol z mosta kus betónu. (Autor: am)

Na skutočnosť, že na chodník vedúci popod most odpadol kus betónu, sme upozornili kompetentných ešte v novembri minulého roka. „V dôsledku presakujúcej vody nastala degradácia betónu na okraji mosta na ceste II/499 a došlo aj k odpadnutiu jednej jeho časti. V priebehu budúceho týždňa budú na mieste nainštalované drevené provizória,“ informovali nás vtedy pracovníci organizácie Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja, ktorá spravuje Krajinskú cestu. Mestu totiž patrí len popod most vedúci chodník.

„Oprava sa bude realizovať po etapách. Pohyb chodcov v podchode bude počas opravy umožnený. Doprava na Krajinskej ceste v opravovanom úseku bude čiastočne obmedzená do jedného jazdného pruhu,“ dopĺňa informácie radnica.

Dokedy bude trvať oprava a s ňou spojené obmedzenia radnica neuvádza. Keďže Krajinská cesta je v tomto úseku jednou z najvyťaženejších spojníc v Piešťanoch, vodiči sa z dôvodu jej zúženia do jedného pruhu zrejme nevyhnú v ranných a popoludňajších špičkách kolónam.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof