Hody v Ratnovciach sa niesli v príjemnej atmosfére

Ratnovčania si vychutnali výborný guláš, hudbu, ale aj príjemné rozhovory so známymi či susedmi. Tradičné ratnovské hody sa konali v sobotu 17. júla na futbalovom ihrisku, pričom ich odštartoval turnaj nohejbalistov.

(Autor: Obec Ratnovce)

Kým dopoludnie patrilo nohejbalistom, popoludnie už bolo zamerané aj na milovníkov jedla. Miestni „kuchári“ sa snažili ohúriť chuťové bunky čo najväčšieho množstva prítomných, keďže niekoľko tímov opäť pretekalo vo varení guláša. Išlo pritom o tretí ročník majstrovstiev vo varení guláša v rámci hodov.

Majstrovstiev sa zúčastnilo osem družstiev, pričom na prvej priečke sa umiestnil tím Krémeš, druhé miesto patrilo tímu Hafani a tretie zaujal tím Baklažán. Počas vyhodnocovania prítomným spríjemnila atmosféru skupina Sendi Band. Deti sa mohli vyšantiť na nafukovacej atrakcii, nechýbala ani parádna hasičská pena.

V nedeľu počas svätej omše v Kostole sv. Margity Antiochijskej niesli obetné dary deti v krojoch. Po kostole bolo pripravené malé občerstvenie. Večer pokračovala zábava pri Dychovej hudbe Drahovčanka.

(ts/am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava