Podpora v oblasti informačných technológií

  • Inzercia
  • 26. júla 2021, 07:00

Spoločnosť Knébl so sídlom v Piešťanoch sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti výpočtovej techniky, počítačových sietí a IT podpory.

pixabay.com

Našim klientom poskytujeme PODPORU telefonicky, formou vzdialenej správy alebo v prípade potreby osobne u vás vo firme ( On – Site ).

Vzdialená správa. Na vašom počítači nainštalujeme program TeamViewer (program na vzdialenú správu). V prípade, že potrebujete našu pomoc zavoláte nám a spustíte spomínaný program. Nadiktujete nám ID a heslo a my sa o váš počítač postaráme. Je to veľmi rýchly spôsob, ako riešiť váš problém s počítačom.

Zmluvný SERVIS u klienta do druhého pracovného dňa (NBD On-Site). Havarijný SERVIS ( v pracovnej dobe klienta ) do 4 hodín od nahlásenia. Plánovanú údržbu na POČÍTAČOCH našich klientov vykonávame počas pracovných dní prevažne v čase ich neprítomnosti na pracovisku ( napríklad lekár , voľno a podobne ). Pre našich klientov poskytujeme PODPORU ( v nevyhnutnom rozsahu ) i mimo servisné hodiny i počas dní pracovného voľna bez príplatku. Plánovanú údržbu na SERVEROCH vykonávame počas víkendu a mimo pracovnej doby našich klientov.

Jednotná hodinová sadzba pre našich klientov za všetky uvedené služby a vykonané práce 25 EUR / 1 hodina. Žiadne príplatky.Denná podpora vašich firemných používateľov ( zamestnancov ) už od 25 EUR mesačne / 1 počítač.

Prázdninový čas je ideálnou príležitosťou urobiť údržbu a upgrade IT systémov vo vašej firme. Novým klientom poskytneme v tomto období 20 % zľavu na naše služby a vykonané práce.

Bezplatná konzultácia.

Radi si dohodneme termín stretnutia u vás vo firme.

PODPORUJ(E)ME Lokálne Firmy.

Ďalšie informácie : www.knebl.sk , www.facebook.com/knebl.sk

Kontaktujte nás : office@knebl.sk

Tešíme sa na stretnutie s Vami.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav