SEMIKRON vo Vrbovom rozširuje výrobu a prináša nové pracovné príležitosti

  • Inzercia
  • 16. júla 2021, 14:19

Nemecká spoločnosť SEMIKRON pôsobiaca v 24 krajinách na svete má svoju pobočku aj v meste Vrbové neďaleko Piešťan. Stabilná spoločnosť s viac ako 70-ročnou tradíciou patrí celosvetovo k popredným výrobcom výkonových polovodičových súčiastok.

(Autor: SEMIKRON)

Slovenská pobočka aktuálne zamestnáva viac ako 600 zamestnancov. Výrobné portfólio tvoria od roku 2005 výkonové moduly založené na technológii IGBT, tyristorov a diód. V tomto roku sa portfólio spoločnosti rozšírilo o výrobu power hybrid súčiastok – PH. Táto výroba priniesla aj rozšírenie priestorov o novú výrobnú halu s rozlohou 1400 metrov štvorcových. Spustenie sériovej výroby je plánované na jeseň 2021.

Rozširujúca sa výroba prináša i nové pracovné príležitosti.

My v SEMIKRONe si uvedomujeme, že kľúčom k úspechu sú naši zamestnanci. Pre zamestnancov vytvárame príjemné pracovné prostredie, ktorého súčasťou sú benefity a balík sociálnych výhod. Ľudia u nás pracujú v čistých, klimatizovaných a moderných priestoroch.

Zamestnancom zabezpečujeme dopravu vlastným autobusom alebo poskytujeme príspevok na cestovanie do/z zamestnania. Taktiež majú možnosť stravovať sa vo firemnej jedálni s nadštandardným príspevkom zamestnávateľa, kde sa denne varí sedem čerstvých jedál, ktoré si môžu vychutnať aj na vonkajšej, prekrytej terase. Bezplatný pitný režim je samozrejmosťou. Príspevok pri odchode do dôchodku, príspevok pri odchode na materskú dovolenku, mimoriadna dovolenka nad rámec Zákonníka práce, to sú iba niektoré z benefitov, ktoré môžu naši zamestnanci využívať.

Pripojte sa k nám! 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj