V Piešťanoch v piatok zatancuje Lúčnica

Music festival a jeho 66. ročník prináša do Piešťan aj obľúbené folklórne umenie. V piatok 2. júla sa o 19.00 h na pódiu Domu umenia predvedú tanečníci z Lúčnice. Do kúpeľného mesta pricestujú s programom s názvom Z tvorby prof. Štefana Nosáľa.

Foto: am

V Dome umenia diváci uvidia predstavenie tanečného súboru, orchestra a speváckej skupiny Lúčnice, ktorí stvárnia výber špičkových tanečných choreografií dlhoročného umeleckého vedúceho, choreografa a pedagóga prof. Štefana Nosáľa. Týmto programom si dramaturgovia 66. music festivalu Piešťany pripomínajú 25. výročie úmrtia hudobného skladateľa Svetozára Stračinu.

Folklórni umelci na pódiu predvedú tance ako Započinka, Svadba spod Poľany, Dve piesne z Podpoľania, Pri ľane, Cepíkový a mnoho ďalších. Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia a cez www.ticketportal.sk. Prostredníctvom www.navstevnik.sk si môžete online rezervovať lístky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek