Elektronické pokladne do obchodov sa neustále menia

  • Inzercia
  • 28. júna 2021, 18:20

Ste spokojný so službami aktuálneho poskytovateľa pokladní?Poradíme vám, čo robiť, keď spokojný nie ste.Nie je to nič zložité. Dá sa nájsť mnoho firiem, ktoré sa touto službou zaoberajú a sú kvalitné a certifikované. Nie je určite nič príjemné, keď zákazník musí čakať niekoľko minút len na to, aby mohol zaplatiť a aj to mu nemusí byť nakoniec umožnené. Štandardy sa posúvajú veľkou rýchlosťou, a preto treba neustále sledovať, čo ponúka konkurencia a či by nebolo výhodnejšie ísť do toho tiež.

Zdroj obrázku: Robert Kneschke / Shutterstock.com

Lepší a výhodnejší systém môže byť u konkurencie

Viacero počítačov sa zvykne bežne zaseknúť. Ide predsa len o stroje, ktoré môžu mať chybu alebo jednoducho nestíhajú, pretože je príliš veľké teplo. Keď už takáto situácia nastane, je dobré mať čo najrýchlejšiu a najlepšiu podporu. Vy ste predsa obchodník a nerozumiete sa do techniky pokladne. Ak takúto nonstop podporu nemáte, niečo je asi zlé. Vyberajte si moderné firmy, ktoré idú naozaj s dobou. Systém ekasa bol zavedený už relatívne dávno, takže bol dosť dlhý čas na vyriešenie rôznych chýb. Môže sa stať, že vám dokonca nejde internet, pre väčšinu takýchto pokladní to je koniec a musí sa čakať na spustenie siete. Niektoré ale dokážu fungovať aj offline, čo je najmä v podzemných baroch alebo reštauráciách, kde je zložitejšie signál chytiť, obrovská výhoda.

Všetko pod jednou strechou

Viacero firiem ponúka niekoľko možností. Záleží len na tom, čo vám vyhovuje. Ak je vaša ekasa potrebná v obchode alebo niekde, kde sa chodí platiť na pult, zaobstarať si môžete väčší stroj s veľkým displejom a klasickou tlačiarňou na bloky. Niekde sa hodí menší tablet a niekde sú zase drobné, prenosné kasy na nezaplatenie. Najmä pre čašníkov, ktorí chodia neustále medzi stolmi a potrebujú aj platobný terminál, ktorý je v tom stroji už dávno zabudovaný. Nejde pritom ani o drahú investíciu, stačí len vedieť, kam sa na internete pozerať. Nezabúdajte ani na záruku, ktorú dostanete v každej dobrej spoločnosti.

Zdroj obrázku:

Robert Kneschke / Shutterstock.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 6. mája 2024
Meniny má Hermína, zajtra Monika